View Single Post
Vechi 06.01.2007, 14:26:11
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de liviusinorchian
Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Citat:
În prealabil postat de danyel
Nu sunt Apostoli, ci urmasii lor, Apostolii au randuit preoti in fiecare biserica intemeiata, punandu-si mainile peste ei, asfel trasmitandu-le puterea data lor de Hristos, ce te face sa crezi ca Hristos a dat putere exclusiv apostolilor, si acestea oare atat de egoisti or fi fost incat sa o pastreze pt ei? in lumea protestanta unii predicatori se numesc evanghelisti,ei cu ce drept se numesc asa? iubite frate cerceteaza ortodoxia, du-te la un duhovnic neapart, nu te mai alimenta cu scrieri sectare, ca pierzi, unde crezi ca a fost Hristos inainte de aparitia protestantilor? unde a fost Biserica Sa? nu a existat 1500 de ani? poi Biserica lui Hristos nu moare, si de la pogorarea Duhului Sfant nu inceteaza sa reverse har, din inima te rog du-te discuta cu un duhovnic de la o manastire neaparat, nu parasi Biserica lui Hristos, nu te lasa inselat de aparente, Domnul sa te binecuvinteze!
Si daca un duhovnic ma indeamna gresit cio sa se intample???????Sau vazut chiar si razboaie din cauza acestor sfaturi.Eu insumi nu pot sa incerc sa descopar Adevarul chiar imi trebue un duhovnic???????Stiu sa citesc si Biblii sant peste tot ce mar putea opri sa inteleg singur fara ajutorul Preotului Noul Testament???????Sa numi spui ca raul, ca asta se poate antampla si cu un duhovnic.
Chiar esti convins ca stii sa citesti si mai ales sa intelegi singur Biblia? Nu mai stiu care mare savant,la sfarsitul vietii sale incununate de impliniri si recunoasteri unanime spunea:"Tot ce stiu este ca nu stiu nimic!" Cu atat mai mult cand e vorba de Cuvantul lui Dumnezeu revelat in Sfanta Scriptura! Daca e sa fim sinceri pana la sfarsit cu noi insine s-ar putea sa nu stim nici macar a scrie bine.Desi acesta nu este important pentru mantuire,recunoasterea neputintei poate fi un argument in plus pentru o pocainta reala.Sincer sa fiu,nu stiu ce rol au maimutele care abunda in postarile tale.Daca ai avea si un nume de botez as posta cu o formula de adresare.Mi se pare o impietate nick name-ul tau.
Cu ingaduinta crestina,
Liviu
Mam exprimat gresit.Invat de la alti oameni care nu sant Preoti si pot invata mult mai bine oamenii, ce arata cu adevarat Biblia.Si sant atati Preoti care sant cu mult mai in urma la a invata oamenii ce este explicat in Biblie ca adevar.

Ma numesc GABRIEL
Reply With Quote