Citat:
În prealabil postat de vsovi
[COLOR=blue]
[/COLOR]
Nu mă așteptam să-i blamezi public pe cei doi pucioși care – necăsătoriți fiind – dorm de aproape douăzeci de ani încoace în chilie comună, dar cel puțin să fi avut puțin bun simț și să nu sari în apărarea lor [COLOR=seagreen](poi nu-i apar ca nu-s advocat, eu doar zic ce cred shi ce shtiu fara partinire dar totushi cu inima daca reushesc, cu inima shi dragoste de sus, nu shtiu cat reushesc, ca slava de la oameni pandeshte ca o hiena, ca o pantera neagra sa ma tarasca in noaoapte). [/COLOR]Așa, te-ai făcut complice la concubinajul lor, căci concubinaj este, [COLOR=seagreen](da, un concubinaj cu Dumnezeu, ash vrea eu dar nu ma primesc ei, ca eu sunt doar un mare pacatos mirean din BOR ce incearca sa tzina ce tzin shi cei din [/COLOR][COLOR=seagreen]sfanta Cetate a Noului Ierusalim care este Romania cea Aleasa[/COLOR][COLOR=seagreen], tzara stralucirilor lui Hristos)[/COLOR] chiar dacă se spune că n-au trăit trupește unul cu altul.
|
A afirma că pucioșii fac [COLOR=DarkGreen]
un concubinaj cu Dumnezeu[/COLOR] este o mostră de iresponsabilitate ludică în folosirea cuvintelor. Acesta e un Forum serios, nu o arenă de circ în care oricine poate face gargară de cuvinte, după care le scuipă ca să nu le înghită și să nu se înece cu ele. O mai mare seriozitate n-ar strica, mai ales la unii gargariști de profesie, care se mai fac și (din plictiseală, probabil) avocați neplătiți ai diavolului.
[COLOR=seagreen][COLOR=Black]A afirma că [COLOR=seagreen]
"...șf[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=seagreen]ânta Cetate a Noului Ierusalim este Romania cea Aleasă..."[/COLOR][COLOR=seagreen][COLOR=Black] este unul dintre exemplele de gogomănii puciovsoviene. Cetatea Noului Ierussalim, șfântă sau nu, este doar grădina de la Glodeni-Pucioassa, cu toate acreturile de pe ea, este "mănăstirea " mixtă cea aleasă de pucioși ca să fie Buricul Lumii, de unde se varsă în valuri
Noua Evanghelie Șfântă de la Pucioassa. Aferim![/COLOR][/COLOR]
În fine, Vsovi, îți atrag atenția că dacă "te citez" înseamnă că redau doar un segment mai semnificativ din scrierile tale gâlgâite, pline de inepții și cuvinte stâlcite și contorsionate, adesea încărcate de conotații obscene, de parcă le-ai trecut în prealabil prin patul lui Procust. Deci nu trebuie nicidecum să-ți reproduc prin copiere întreaga scriere. Dacă în scrierea ta ai spus o prostie și peste 3-4 pagini te-ai corectat (dar nu din convingere, ci din obiceiul de a te contrazice singur), asta nu înseamnă că trebuie să-ți citez toate cele 3-4 pagini, ca să prind în citat și contrazicerea gogomăniei inițiale. Iar dacă îți evidențiez unele "perle", asta nu înseamnă că te denigrez. Sunt "perlele" tale și pe tine te împodobesc, nu pe mine, care doar le-am evidențiat mai bine, ca să ți le vadă toți.