Ai dreptate Mirela. Exact asta am spus si eu in mesajul meu.
Dreapta socoteala! Si daca nu am fost desul de explicita si am dat nastere unor interpretari gresite, revin cu ideea de inceput.

Deci:
Dragii mei, cei care adresati acest tip de intrebare ce tine de intimitatea fiecaruia aici pe un forum unde participa mii si mii de oamnei, denota ca acesta intrebare/raspuns va framanta. Daca tot va framanta atunci macar cautati raspunsul acolo unde cu siguranta il veti primi [COLOR=Red]BUN![/COLOR] Cu rusinea de rigoare sau fara...Nu stiu daca acest bun. va fi si pentru voi bun, Dumnezeu stie..Parerea mea a fost (
si este) ca niciodata nu imi va putea spune mie Andrei spre exemplu ( Scuze Andrei) daca am voie sau nu sa ma culc cu sotul... Din 2 motive.
1. chiar daca mi-ar spune NU as asculta ci as face ceea [COLOR=Red]ce simt[/COLOR], pacat sau nu...
2. daca tot ma framata ideea ca ar fi pacat sa fac asta, as alege [COLOR=Red]sa intreb un om induhovnicit[/COLOR] ( cu sau fara rusine).
Nu as lua de bun tot ce spune o oarecare Jenica pe un forum....
Cat despre "roboteii ascultatori", sincer Mirela, as vrea sa fiu robot cu ascultare desavarsita! Astfel nu m-as mai teme de moarte.. dar aici tine de optiunea fiecaruia.

Si daca eu consider ca e buna , nu inseamna musai ca e buna si pentru tine.
Hristos a inviat Mirela!