Doamne ajuta!
[quote=mara2008;132916]Spun asta si totusi sant multe care cu credinta si rugaciune tre sa treaca poate si ani pana sa se rezolve,dar El stie cand e timpu pentru fiecare!
Draga Mara, am mai scris si ma iertati ca ma repet, insa din cei zece ani de cand mi-am indreptat pasii spre credinta, va marturisesc ca m-am rugat cu multa infrigurare Sfantului Grigorie Decapolitul si nu numai, viata mea s-a schimbat cu 360 de grade si doar de trei ani, cand merg la racla Sfantului Grigorie, am ajuns doar sa-i multumesc pentru binefacerile care le-a revarsat asupra mea si a familiei mele, in rest doar am cerut, am cerut cu multa credinta, sa ma ierte bunul Dumnezeu pentru tot ce am gresit in viata, m-am cait si-mi pare rau si acum pentru unele pacate pe care le-am spovedit dar care inca imi apasa sufletul si am senzatia ca nu voi fi iertata inca multa vreme. Imi port crucea si nadajduiesc ca prin tot ce mi dat sa trec, voi dobandi, incet, incet pacea sufleteasca si iertarea divina.
Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare in gandurile noastre, in problemele de zi cu zi care ne apasa tot mai greu pe umeri. Doamne ajuta-ne !