Citat:
În prealabil postat de anna21
Nu au fost lasati de izbeliste.. Cineva i-a ingrijit.. Dar, vezi, lucrurile acelea erau impresionante.. De ex. bunicii mei au fost adusi la Bucuresti (sa locuiasca cu noi) si baptisti din sat (din Ardeal) au venit sa-i viziteze in mai multe ocazii.
Eu inteleg (macar in parte) ce inseamna lepadarea ortodoxiei.. nu pot decat sa sper in mila lui Dumnezeu. Dar ortodocsii inteleg ca au o responsabilitate fata de cei din jur? Exemplu personal este mai mult decat o mie de cuvinte.
Am cunoscut oameni care dadeau dovada de un spirit crestin autentic, fara a fi ortodocsi. (Iarna trecuta era un ger cumplit afara.. aveam o vecina saraca. Ma intalnesc cu ea in fata liftului:cara o plapuma. Vazuse afara un om fara adapost si ii ducea plapuma ei! A fost o lectie!). E cel mai simplu sa judeci pe altii pe considerente religioase!
|
Nu condam cultele NP , n-am nimic cu ele , dar sa stii ca atunci cand au posibilitatea sa faca ceva o fac....crezi ca nu sunt si batrani care sunt din temelie sectari ??? dar sa stii ca nu intotdeauna "fratii " ii viziteaza....atunci cand au posibilitatea sa faca o fapta prin care sa se laude o fac..., iar apoi arata cu degetu, si zic :vezi noi asa si asa, voi???
Si fariseii POSTEAU, se RUGAU, dadeau ZECIUIALA....dar apoi se si bateau cu caramida in piept...vezi pilda vamesului si a fariseului.
Omul cu plapuma si-a luat plata...de ce nu l-a dus pe omul de afara in casa sa-i de-a un loc unde sa doarma....sa-i dea de mancarae....a.a.a nu , a iesit afara sa il vada lumea c e om este el...
Iisus a spus :sa nu stie dreapta ce face stanga..
Sectarii umbla dupa fala si dupa lauda....ortodocsii nu se mandresc, sau poate nu au cu ce???
Bunicii tai vor da seama pt. faptul ca s-au lepadat de credinta...!!!
Sa nu creada APOSTAZIATII ca nu v-a da seama pt. faptul ca se leapada de credinta pt. care multi oameni au murit, avem un caledar plin de ei...
Oare ce vom spune in fata lui D-zeu la JUdecata, ca am calcat credinta cea dreptmaritoare ????????????