View Single Post
Vechi 04.05.2009, 10:36:01
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anita Vezi mesajul
Desi este vanare de vant asta ,omul e schimbator si nu vad ce rod ar avea acesta spovedanie publica care mai mult ar duce la smintirea celor din jur. Iar peste ceva timp ai vedea ca nu mai esti aceeasi ,nu mai gandesti la fel.
Da ,interesant punct de vedere ,numai ortodox nu.
Sunt de acord cu tine Anita din acest punct de vedere. candva si eu am militat pentru o relatie mai deschisa intre noi dar Timpul mi-a arata ca este total gresit. Prieteniile virtuale sunt totusi "prietenii virtuale"!! Niciodata nu poti intelege pe delin um om, pana nu "il mirosi" cum imi place mie sa spun. Sa vorbesti cu si despre el/tine virtual e una, iar a sta efectiv unul in fata celuilalt este cu totul altceva. O spun din experienta. M-am intalnit cu cativa colegi de forum si sincerc va spun e cu totul altfel.. Insa o inteleg si pe Ory. Se simte "incoltita"..deja prea multe locuri unde se vorbeste despre ea. Si nu cred ca se simte bine!! Eu una nu m-as simti! Una e sa combati ideea cuiva si alta sa nu ii citesti cu atentie si fara a fi partinitor mesajele. Daca aceste discutii au scopul de a ajuta, atunci trebuie intai intrebat daca [COLOR=Red]ea doreste asta[/COLOR]! parerea mea....
Reply With Quote