mariamargareta
Citat din postarea #806:
În prealabil postat de vsovi
Pavel avea în minte un scop nobil: să nu pună piedică –prin sminteli – Evangheliei lui Hristos.
Pucioșii n-au acest “pitic pe creier”, ci sunt mai libertini, căci ei slujesc unei alte evanghelii: Evanghelia Șfintei Virginica [COLOR=red](care totushi este sfanta shi [/COLOR][COLOR=red]cu o Evanghelie asemenea lui Moisi[/COLOR][COLOR=red], deci ea este un Moisi al vremurilor de astazi dar un Moisi care a crezut shi nu ca acela care s-a indoit cand a lovit cu toiagul in piatra de la Rifidim ca sa dea poporului apa caci li se facusera sete shi astfel din ce a sadit Maica Precista prin mama Gigi curge acum un izvorash cristalin shi limpede shi dulce asha ca un dar din Dar, ca un har din Har ce te umple cu dor dupa Dumnezeu, caci cine bea iarashi inseteaza shi se infometeaza dupa dreptate, shi iarashi li se face dor de a trai dragostea curata de la Dumnezeu.)[/COLOR]
Dacă Vsovi o vede " [COLOR=red]...o Evanghelie asemenea lui Moisi,... [/COLOR]" înseamnă că recunoaște în ea "o altă Evanghelie", [COLOR=blue](poi daca e asemenea cartzilor ui Moisi, cum poate fi o alta evanghelie? cum recunosc ca este alta evanghelie? nu cumva dumneata nu recunoshti cartzile lui Moisi? deshi fac perte din VT care vorbea despre NT shi Apocalipsa... deci niciintr-un caz nu despre astea vorbea sf ap Pavel ca sa fie Anatema!, dar dumneata ai anatemiza orishice nu e conform cu mintea ta plina de barfa shi interes de sculishoara sculata a voirii duhului minciunii maririi de sine ca sa loveshti in tzepushe, dar n-ai decat sa-tzi raneshti piciorul cat vrei, eu nu mai caut sa te scot din focul ce nu arde shi am sa te las sa duci carne din fratele tau catre sf Ilie, e treaba ta shi bertatea ta)[/COLOR] despre care Sf. Ap. Pavel spune la Galateni 1, 6-9 că să fie anatema:
[COLOR=darkred] " Mă mir că așa degrabă treceți de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie, [COLOR=blue](aici pare-mi-se ca vorbeshte cum creshtinii se invartosheaza repede shi se iau dupa cei ce tulbura shi voiesc sa schimbe, sa modifice evanghelia dupa propriile lor interese)[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkred]Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Dar chiar dacă [SIZE=3]noi sau un înger din cer [/SIZE][SIZE=2][COLOR=blue](vezi dumneata sursa eresului shi al sectei interioare cum a fost cazul lui Arie? noi adica apostolii, arhiereii sau un inger, deci toate cetele ingereshti)[/COLOR]v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema![/SIZE][/COLOR]
[COLOR=darkred]Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit – să fie anatema!" [/COLOR][COLOR=blue](poi nu este nicidecum altceva decat atzi primit, ci atzi primit pe Moisi, pe prooroci shi legea veche, atzi primit pe Hristos shi legea cea noua shi Invierea din moartea pacatelor shi din moartea mortzilor, atzi primit Apocalipsa shi biruintza iadului shi a satanei cu proorocul mincinos? ei bine daca le-atzi primit atunci oricine ishi poate da seama ca exact aia este ce se spune prin Cuvantul lui Dumnezeu, deci nu este alta evanghelie cum ar vrea gLumea sa se linishteasca pe ea ca Hristos ar fi doar o figura istorica ci este chiar Evanghelia lui Hristos cel viu prin sf Verginica, potrivita cu zilele din urma, de astazi, deci nicipedeparte nu se poate anatemiza, ci maine poimaine va fi inclusa in sfanta scriptura, caci este vorba de Cuvantul lui Dumnezeu, a sfintei Treimi cu totzi sfintzii shi proorocii shi poporul dreptslavitor shi dreptraitor shi bun)[/COLOR]
[COLOR=darkred][COLOR=black]Biserica a mai fost confruntată cu situația de a mai consacra sau nu și alte evanghelii care păreau sfinte( ex. Evanghelia după Toma), dar nu s-a grăbit să le canonizeze, doar pentru simplul motiv că ele ar propovădui favorabil despre Domnul Iisus Hristos.[COLOR=blue](poi evanghelia lui Toma sau a lui Iuda sau altele nu shtim daca sunt autentice ci ar putea fi incercari viclene ale jidovilor sau cine shtie ale cui de a discredita pe Apostoli deci de aia nu au fost incluse pentru ca nu s-a dat marturie in Duhul ca ar fi autentice)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=darkred][COLOR=black]
[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkred] [COLOR=darkred]Vsovi, hotărând de unul singur că "Evanghelia după Virginia" este sfântă și bună de citit [COLOR=blue](nu chiar de unul singur),[/COLOR] se substituie autorității sinodale a Bisericii Ortodoxe Române (din care pretinde că face parte), care n-a făcut până acum acest demers de canonizare a textelor șacre de la Pucioassa autointitulate "Cuvântul lui Dumnezeu"[COLOR=blue] (in schimb ai facut dumneata demersul de a le anatemiza cu oricepretz shi a shashai mereu ca sa aratazi ca sfintzii n-ar fi sfintzi, cu permisiunea cui ai hotarat dumneata ca e minciuna de la diavol? mie imi pare sigur ca e de la Dumnezeu, fara-ndoiala pot linishtit sa afirm ca este Mantuitor shi cf Scripturii tot Cuvantul lui Dumnezeu, shi cu tot Cuvantul lui Dumnezeu se va hrani omul, iar dumneata ai vrea sa trunchezi, sa nu permitzi, sa tai... sa nu lashi oamenii ca sa auda, sa iteasca shi sa se mantuiasca, deci lucrezi pentru interesul celui potrivnic... dar e treaba ta, eu te-am tot sfatuit sa lepezi barfa ca este ucidere morala cum spune par Papacioc intr-un filmuletz, dar se pare ca itzi face placere advocatzia, iar eu nu fac advocatzie, ca nu am interes ci spun doar ce cred shi ce shtiu in flosul celor dreptzi, celor cinstitzi, celor smeritzi shi celor ce vor sa se mantuie dupa Hristos, tzinandu-se dupa tot Cuvantul lui Dumnezeu).[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkred]Oricum, dacă e să fim riguroși, ar fi să acceptăm trei evanghelii pucioase, nu una:[/COLOR]
[COLOR=darkred]- Evanghelia după Verginica, scrisă între anii 1955 și 1980, când a murit;[/COLOR]
[COLOR=darkred]- [/COLOR][/COLOR][COLOR=darkred] [COLOR=black]Evanghelia după lelica Maria, scrisă între anii 1982 și 1994, când s-a oprit;[/COLOR]
[COLOR=darkred]- [/COLOR][/COLOR][COLOR=darkred] [COLOR=black]Evanghelia după lelica Mihaela, scrisă între anii 1980-2009 și continuă câte zile o mai avea, sau până se va opri și ea.[/COLOR]
[COLOR=darkred]O concurență (neloială) o fac evangheliile de la Arad (după Desanka Nikolai), de la Tecuci (după profesorul Constantin dogarul) și de la Cluj (după ucenicii dogari ai Dogarului) [/COLOR][COLOR=blue](Desanka shtiu ca e absurda shi mincinoasa, adica o naiva ratacita ce venea prin lucrarea celui rau in contra Cuvantului lui Dumnezeu, shi dadea semne shi minuni ca sa inshele, shi ea sarmana nu shtia ca ea shi cu fiul ei Oliver sunt uneltele minciunilor diavoleshti dirijate defapt catre alte tzinte, ca prin reflexie sa loveasca in Hristos shi sf Verginica shi cele 7 trambitze ale Domnului; despre prof. Constantin Dogaru nu shtiu nimic asha ca nu ma pronuntz, poate dai dumneata nishte detalii daca shi asha te-ai pus la sita shi anatemizat fiind la zi cu toate barfele)[/COLOR]
[COLOR=darkred]Pentru toate aceste evanghelii pucioase și nepucioase și pentru multe altele care nu se regăsesc de fel între coperțile Bibliei, apostolul ne-a învățat și ne-a poruncit: "să fie anatema!" [/COLOR][COLOR=blue](nici vorba nu este cum pricepi dumneata shi nu ai acest drept sa arunci dumneata anatema intzelegand rau shi osandind pe baza pripitelor inchipuiri, caci nu e vorba cand zici alte Evanghelii, de alte Cuvinte, alte scrieri, alte prezentari, ci e vorba despre cei ce strica textul Evangheliei, adauga sau ciuntesc cu scopul ascuns de a schimba sensul mantuirii pentru naivii cititori ori ascultatori, de a schimba pentru ca creshtinul sa nu se mai nevoiasca shi sa nu mai asculte dupa Calea-Adeavrul, tocmai ca pierzand Calea spre Mantuire, sa nu mai intre in Viatza, ci sa faca alte lucruri paralele shi care nu-tzi sunt de folos, deci alea sa fie anatema, cuvintele shi evangheliile care cauta sa-tzi inchida portzile credintzei shi ale Cerului pentru ca sa nu mai potzi sa intri vrand sa rataceshti veshnic prin deshertaciuni shi pierzandu-tzi timpul sa poata mai bine sa te incurce satana, sa nu te mai pocaieshti, ci crezandu-te gata mantuit shi vrednic sa te piarda prin lene, mandrie shi griji shi ravna desharta, deci anatema este orishicare cade sub anatema minciunilor ce vin de la "noi sau de la un inger din cer" caci adevarulrile care te fac slobod alea vin de la Hristos caci Dumnezeu este Adevarul shi Mantuirea shi deci nu de la oameni ori de la faptura Cereasca ori pamanteasca ori din alte partzi vine ceva bun, caci Bun este numai Dumnezeu, shi nadejde este numai in El shi sfintzii Sai, shi slujitorii Sai shi iubitorii shi iubitzii Sai)[/COLOR][/COLOR]
|