View Single Post
Vechi 04.05.2009, 14:26:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta
A afirma că pucioșii fac [COLOR=darkgreen]un concubinaj cu Dumnezeu[/COLOR] este o mostră de iresponsabilitate ludică în folosirea cuvintelor.[COLOR=red](Oare "con-cub-in-a-j", nu este un Cuvant potrivit de a axprima starea dreptei credintze intru Hristos, daca ne gandim la cubul facut de Solomon marele rege in Templu?)[/COLOR] Acesta e un Forum serios, nu o arenă de circ în care oricine poate face gargară de cuvinte [COLOR=red](ia uite cine vorbeshte de gargara... o shashaita plina de batjocurire distractiva asha ca pentru efecte gazetareshti de a scoate in evidentza cate ceva, poi exagerand in minciuna shi batjocurire nu faci decat sa raneshti Adeavarul)[/COLOR], după care le scuipă ca să nu le înghită și să nu se înece cu ele. O mai mare seriozitate n-ar strica, mai ales la unii gargariști de profesie, care se mai fac și (din plictiseală, probabil) avocați neplătiți ai diavolului [COLOR=red](aici in mod sigur te referi la tine, ca eu nu advocatzesc ci spun ce am citit, ce cred shi ce shtiu, imi spun parerea daca intereseaza pe cineva, deci degeaba tot striga criminalul shi hotzul: "prindetzi hotzii" ca nu va deveni astfel mai vrednic ci va incerca sa-shi ascunda adevarata fatza shi faptele sale lipsite de dreptate shi dragoste, avand impresia ca se poate fofila la a nu mai da socoteala de faptele sale, poi shi cu hotzii shi criminalii shi pacatoshii Hristos i-a tratat ca pe oameni buni straduindu-se ca pe niciunul c are vine la El, care ii este dat de Tatal, sa-i mantuiasca shi sa nu-i piarda.)[/COLOR]

[COLOR=seagreen][COLOR=black]A afirma că [COLOR=seagreen]"...șf[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen]ânta Cetate a Noului Ierusalim este Romania cea Aleasă..."[/COLOR][COLOR=seagreen][COLOR=black] este unul dintre exemplele de gogomănii puciovsoviene [COLOR=red](nu este nici o gogomanie, Noul Ierusalim este Romania sau tzara stralucirilor Domnului Hristos, tzara Mantuirii, dar bine spui gogomanii, caci acolo se vor duce totzi suindu-se pe gog shi magog ca sa se stranga la armaghedon shi sa lupte cu Domnul dar Domnul ii va birui caci este scris, deci nu-mi fac probleme pentru altzii ci pentru mine ca sa biruie Hristos pe creshtin-ortodoxul sectant shi eretic interior din mine insumi ca de mine voi da socoteala in primul rand nu numai de altzii ori de gLume, caci ce sens are sa cashtigi lumea toata daca pe tine te pierzi sau sufletul itzi ajunge in ghena, shi ce potzi da omule in schimbul sufletului tau? caci sangel fratelui tau Domnul il va cere shi din mana ta...).[/COLOR] Cetatea Noului Ierussalim, șfântă sau nu, este doar grădina de la Glodeni-Pucioassa, cu toate acreturile de pe ea, este "mănăstirea " mixtă cea aleasă de pucioși ca să fie Buricul Lumii, de unde se varsă în valuri Noua Evanghelie Șfântă de la Pucioassa. Aferim! [/COLOR][/COLOR][COLOR=red](potzi shashai cat vrei, dar nu mai spune atunci de mine ca eu scuip)[/COLOR]

În fine, Vsovi, îți atrag atenția că dacă "te citez" înseamnă că redau doar un segment mai semnificativ din scrierile tale gâlgâite, pline de inepții și cuvinte stâlcite și contorsionate, adesea încărcate de conotații obscene, de parcă le-ai trecut în prealabil prin patul lui Procust[COLOR=red] (daca nu potzi veni cu argumente, atunci ceainicule ceainicule tot le scorniceshti? ori nascoceshti...)[/COLOR]. Deci nu trebuie nicidecum să-ți reproduc prin copiere întreaga scriere. [COLOR=red](dar nici sa lashi sa se intzeleaga o aberatzie ca sa potzi denigra mai bine in scop de a scoate in evidentza rastalmacirile dumitale gazetareshti pline de curiozitatzi ale barfelor mondene)[/COLOR] Dacă în scrierea ta ai spus o prostie și peste 3-4 pagini te-ai corectat (dar nu din convingere, ci din obiceiul de a te contrazice singur [COLOR=red](asta e obiceiul tau, caci dumneata ai obiceiul asta de a nu lua in considerare ce ai zis ieri ca maine contrazici pe dos doar ca sa-tzi implineshti scopul, caci scopul dumitale ar parea ca este scuzat de mijloacele dumitale lipsite de memoria propriilor afirmatzii, deci se vede clar ca eshti plina de scopuri patimashe ca altfel n-ai shashai mereu de parca ai avea intzelepciune ca sherpii, poi dumneata n-ai nici intzelepciune ca sherpii caci nu pricepi ce este scris shi nici bunatate ca porumbeii caci loveshti mereu cu rautate in floricele pucioase ale Domnului shi te iei de mine din lipsa de argumente, poi despre mine este subiectul discutziei? dar dumneata mereu ma atragi intr-o cearta ca astfel sa devin shi eu un injurash, un injurash al celui rau),[/COLOR] asta nu înseamnă că trebuie să-ți citez toate cele 3-4 pagini, ca să prind în citat și contrazicerea gogomăniei inițiale [COLOR=red](nu ma contrazic deloc, eventual doar pentru ca nu am reushit sa citesc tot, te-am crezut pe tine ca e asha cum afirmi dumneata fiindca te dai ca ai fi citit, shi apoi sa-mi dau seama ca ai priceput iarashi anapoda din aceiashi patimasha invartoshare, dar nu ma contrazic deloc, iar cand revin atunci afirm cu tarie ca ce am zis pana atunci a fost o greshala referitor la un subiect sau la o afirmatzie, dar nu e cazul fiindca nu ma contrazic absolut deloc, dar iarashi faci doar afirmatzii neacoperite ca discreditand interlocutorul sa aiba altzii impresia ca ai avea dumneata dreptate, astea sunt tactici KGB-iste sau SS-iste sau securisto-comuniste, asha ca nu ma sperii de minciunile aste ci ma sperii mai mult de minciunile din mine care le iau drept adevaruri din suficientza shi ingafare, dar nu eshti dumneata de vina pentru greshelile shi pacatele mele)[/COLOR]. Iar dacă îți evidențiez unele "perle", asta nu înseamnă că te denigrez. Sunt "perlele" tale și pe tine te împodobesc, nu pe mine, care doar le-am evidențiat mai bine, ca să ți le vadă toți.(nu draga ci intzelegand pe dos, shi scotzand in evidentza cu rautacioshenie altceva din context shi punand pe seama mea ceea ce ai vrut dumneata cu dinadins sa pricepi shi sa se priceapa nu ai scos in evidentza decat podoabele tale cu care itzi sulimenizezi "vrednicia" dumitale proprie... caci aratandu-te vrednica te pui langa antihrist caci acela se va arta... se va arata bun shi bland la inceput... deci se va arata vrednic... dar eu am incercat mereu sa te fac sa pricepi ca trebuie sa ai grija de tine ca din patimashia asta s-ar putea diavolul sa ne cada pe amandoi mocirlindu-ne reciproc, lucru care n-ash vrea sa fim asha de fraieri, asha ca te iert pentru inca o judecata a mea shi inca o etichetare spre batjocura, te iert pentru mine, ca sa fiu shi eu iertat de Dumnezeu, "iertatzi aproapele pentru voi shi iubitzi-l pentru el")