View Single Post
Vechi 04.05.2009, 14:28:19
eduardd
Guest

Implicit

Anca, mai citeste odata mesajul lui ory.

Multumesc,oricum pentru rugaciuni...si acum spun si eu ce spunea romanul Mantuitorului;" Doamne,este de-ajuns sa spui un cuvint de-aici si sluga mea se va vindeca!".
Daca,doar cugetul se-ndreapta spre aceasta rugaciune,spre o persoana care stii ca exista undeva,este de-ajuns...Dumnezeu stie.
Multumesc,oricum...chiar din suflet.

Iti spun sincer, eu i-am simtit mesajul plin de pace si blandete. mai mult, iata s-a facut pe sine "sluga". Te rog, incearca sa descoperi si partea buna din om. Te asigur ca exista! Eu o cunosc personal pe Ory. Si te asigur ca pozele sunt ale ei si ale familiei. Daca alege sa nu spuna numele complet..e doar o problema minora. cati nu am facut la fel. Ma uit la mine..ma "numesc" eduardd.. recent mi-a scris cineva in provat si cand a vaut poza a spus auuuu esti fata?? De aceea am postat la randu-mi un set de fotografii pe linkul picassa, intitulat "NOI". Multi nu au facut-o...desi e drept si ce spui tu. Nu poti fi niciodata sigur ca: Cel ce spune ca este chiar este..
Hai sa ne mai destindem putin, e primavara! Au inflorit castanii..si maslinul meu a facut masline!!!
Hristos a inviat Anca si Ory, pentru toti ..si pentru cei slabi ca mine.
Reply With Quote