am uitat sa colorez ce am scris eu:
MM:
...
Iar dacă îți evidențiez unele "perle", asta nu înseamnă că te denigrez. Sunt "perlele" tale și pe tine te împodobesc, nu pe mine, care doar le-am evidențiat mai bine, ca să ți le vadă toți.[COLOR=red](nu draga ci intzelegand pe dos, shi scotzand in evidentza cu rautacioshenie altceva din context shi punand pe seama mea ceea ce ai vrut dumneata cu dinadins sa pricepi shi sa se priceapa nu ai scos in evidentza decat podoabele tale cu care itzi sulimenizezi "vrednicia" dumitale proprie... caci aratandu-te vrednica te pui langa antihrist caci acela se va arta... se va arata bun shi bland la inceput... deci se va arata vrednic... dar eu am incercat mereu sa te fac sa pricepi ca trebuie sa ai grija de tine ca din patimashia asta s-ar putea diavolul sa ne cada pe amandoi mocirlindu-ne reciproc, lucru care n-ash vrea sa fim asha de fraieri, asha ca te iert pentru inca o judecata a mea shi inca o etichetare spre batjocura, te iert pentru mine, ca sa fiu shi eu iertat de Dumnezeu, "iertatzi aproapele pentru voi shi iubitzi-l pentru el)[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]cu roshu vsovi[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
|