View Single Post
Vechi 04.05.2009, 18:01:35
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

In opinia mea, credinta este trairea manifesta a inimii, dincolo de nivelul de inteligenta, de instruire intelectuala, de educatia primita, de meridianul unde ne-am nascut, de mediul in care traim. Lipsa de credinta este o traire potentiala a inimii prin care Dumnezeu ne asteapta sa ne trezim dandu-ne aceasta sansa pana in ultima clipa a trecerii noastre prin lume. Evident ma refer la credinta crestina ortodoxa. Probabil si tu, Ory, tot la aceasta credinta te referi, avnd in vedere ca ne aflam pe un forum crestin ortodox. Ca traire manifesta a inimii, credinta ne influenteaza viata constituindu-se in reperul suprem la care ne raportam toate faptele noastre. Ea ne ajuta sa stim cand am gresit, sa folosim un limbaj echilibrat, sa ne straduim sa alungam gandurile murdare s.a.m.d. Cei care genereaza sau alimenteaza conflicte pe motive religioase nu sunt crestini. Mda, simt nevoia sa fac o precizare. Eu nu sint decat un pacatos care vorbeste despre credinta.