Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Citat din Vsovi:
[COLOR=seagreen][COLOR=black][COLOR=red]...nu este nici o gogomanie, [...], dar bine spui gogomanii, [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][...][/COLOR][COLOR=red]nu ma contrazic deloc,....[/COLOR]
|
poi vezi, nu este gogomanie, adica mania gogului shi magogului, la mine,(de la manie shi de la maniacii patimashi ai patimilor cele rele) dar dumneata spui bine gogomanii, ca termen, ca shi cuvant ce ii defineshte pe cei ce ridica sabia minciunii shi urii, ce ar vrea a se ridica pe ei in gloria gLumii ori a laudarosheniilor lor calcand pe altzii prin barfa, adica prin vicleana shi ascunsa ucidere morala, "ca ashtia or sa vina la Hristos cu
gogomanie multa shi mare shi "vrednica", shi se vor strange shi se vor aduna pe gog shi pe magog, asha ca un fel de mijloc de sinagoga, la locul numit Armaghedon, ca sa lupte shi sa-L infrunte pe Hristos, pe Dumnezeul sfintei Treimi, dar Domnul Domnilor ii va birui pe totzi caci este scris; shi impreuna cu Hristos vor birui prin El totzi cei ce se vor lasa aleshi de Dumnezeu, cei ce se vor sfintzi shi vor ramane credincioshi in dreapta credintza pana la sfarshit purtand Crucea Domnului... iar cel ce shade pe Calul cel Alb, cu Haina muiata in sange este Cuvantul lui Dumnezeu, iar oshtirile Cerului Il urmeaza shi ei au Haine albe shi curate ca zapada alba shi in gura lor nu s-a gasit minciuna, shi n-au trebuintza de nimic fiindca Harul Domnului, adica Duhul, ii acopera shi ii lumineaza shi-i Viaza pe ei in dragostea sfanta shi smerita... caci daca dragoste nu am, nimic nu sunt shi la nimic nu-mi foloseshte chiar de ash avea credintza cat sa mut shi muntzii ori sa ma dau ca ardere de tot ori sa cashtig toata lumea, caci daca sufletul meu il voi pierde in gheena, coborat in sheol iar pentru mine Hristos n-a inviat shi n-a biruit pacatul atunci este zadarnica credintza mea shi a noastra...
deci nu este in Acela nici contrazicere shi nici minciuna shi nici un fel de ura ori rautate fatza de cei ce s-au pocait shi s-au intors shi nu mai prapadesc Pamantul shi vor fi cu El totzi aceia ce shi-au curatzit hainele in sangele Mielului Junghiat, shi vor fi fericitzi in veacul veshnic ce va sa fie, fericitzi pentru ca moartea shi iadul au trecut pentru totzi aceshtia... shi nu mai are putere asupra lor... shi chiar daca ar fi murit acestia mici ai Mei vor fi vii"
(scuzatzi citatul din sf Pavel si Apocalipsa cam intortocheat ca precis din prea mult zel frumos mi s-or fi strecurat shi minciunele care se vor dovedi rele, deci iertatzi, iertatzi, iertatzi, pentru voi inshiva shi iubitzi pentru Dumnezeu shi pentru aproape, iubitzi pentru ei)