View Single Post
Vechi 05.05.2009, 10:25:22
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Pe mine stiinta ma apropie de Dumnezeu. Cu cat aflu mai multe, cu cat se fac publice noi descoperiri, cu atat mi se intareste credinta.

Sunt unii care vor neaparat sa explice natura inconjuratoare - cosmosul - excluzand posibilitatea unei existente supranaturale si invocand tot felul de teorii care mie personal mi se par aiurea. Pentru mine, viata ca sens si insasi moartea sunt absurde si irationale fara Dumnezeu.

Trecand pe terenul teologiei crestine, credem ca mai inainte de a aparea ateii in lume au fost alte fiinte care au facut alegerea de a refuza planul lui Dumnezeu si care au ales sa existe intr-o stare pe cat se poate "in afara" lui Dumnezeu. Este o consecinta a libertatii pe care o au respectivele fiinte si, la fel, ateismul este alegerea de a il refuza pe Dumnezeu invocand argumente care li se par rationale si care alegere va avea drept consecinta o stare de a fi la marginea existentei, departe de voia divina.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote