View Single Post
Vechi 05.05.2009, 13:04:06
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb Hristos a Inviat!

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
nu stiu cum sa fac fata durerii,nu am constientizat moartea asa cum o fac acum ...ma rog Tie Doamne pentru sufletul lui ,si Iti multumesc ca l-ai scutit de suferinta ,caci aparatele care il tineau in viata ,il oboseau si chinuiau atat de mult ! il astept pe sotul meu sa vina de la o imbalsamare pe care a trebuit sa o faca ,si plecam spre tine tataie! nu vreau sa vb cu nimeni din familie ,nu pot sa vb ,de aceea scriu si eu aici,sa imi alin suferinta . Ma doare sufletul ...Cum sa fac sa accept moartea in viata mea ? Sotul meu traieste cu ea in fiecare zi ,o simte langa el si nu e asa afectat,eu de nu pot Doamne sa fiu asa ? Va rog oameni buni ,rugati-va pentru tataia meu ,si pt mine sa ma ajute D-zeu sa depasesc momentul ,sa accept moartea! Multumesc!
__________________________________________________ __________________________

Violeta draga,

Condoleante! Gasim putere nesecata in noi, prin rugaciune, cu ajutorul celor ceresti, sa trecem astfel de momente de grea incercare sufleteasca! Offff, offfff ! E greu, e cumplit de greu si alinarea vine in timp, pe indelete... In sufletul tau "tataitza" va ramane viu, iar vremea te va ajuta sa te obisnuiesti cu absenta lui fizica.
Domnului sa ne rugam si sa facem milostenie cat putem pentru sufletele celor plecati. "Daruind vei dobandi", spunea Parintele Nicolae de la Rohia! Cand oferim cuiva un cat de mic de mic ajutor o facem pentru Hristos rugandu-L sa ocroteasca sufletele celor plecati dintre noi.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Reply With Quote