View Single Post
Vechi 05.05.2009, 13:30:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta
[COLOR=purple]111. De acum, cutremurele vor putea fi prevenite[/COLOR]

Într-o dispută apărută pe Forumul Creștin Ortodox pe tema iminenței Marelui Cutremur care va șchimba fața lumii, un simpatizant al Pucioșilor pe nume Vsovi declara deunăzi următoarele:

[COLOR=red]Citat:[/COLOR]
[COLOR=blue]În prealabil postat de mariamargareta[/COLOR]
[COLOR=purple]110. Încă n-am scăpat de Marele Cutremur[/COLOR]
[...]
[COLOR=red]poi nu tzi-am aratat ca s-a strecurat o eroare in interpretare? in text? Caci este scris de la CLD shi preasfanta fecioara Maria ca e vorba de luna florilor, adica de luna Mai, deci cele trei zile de post eu intzeleg ca sunt imediat dupa sarbatoarea de Inaltzare, deci 29, 30, 31 Mai iar cutremurul poate ca va fi de 1 Iunie... sau candva in luna iunie shi poate ca va fi mai putzin distrugator sau va lipsi in functzie de rugaciunea, postul shi credintza din inimile credincioshilor... ca deja au fost nishte mici cutremure.... de 4 -5 pe scara Richter parca luna trecuta deci e posibil ca rautatzile noastre shi minciunile shi panecumenismul Misa, CIE shi CMB ori nesimtzirea shi ura politicienilor cu privire la istorie corecta shi adevar sa atraga asupra noastra daca nu ne pocaim la vreme razbunarea lui Dumnezeu, durerea, raul, caci este scris: "a Mea este razbunarea" .[/COLOR]

Trebuie să precizăm pentru cei mai puțin familiarizați cu abrevierile că enigmaticul cuvânt [COLOR=red]CLD[/COLOR] nu este altceva decât prescurtarea de la “[COLOR=red]C[/COLOR]uvântul [COLOR=red]L[/COLOR]ui [COLOR=red]D[/COLOR]umnezeu de la Pucioasa”, deci să nu se îngrijoreze, plutim tot în apele noastre. [COLOR=teal](da, Domnul Hristos)[/COLOR]
De la bun început Vsovi amestecă intenționat două “fire” pe care vin proorociile moderne: cel de la Pucioasa, care vine de la “[COLOR=red]Domnul[/COLOR]” prin Mihaela pucioasa, și cel de la Cluj, care vine de la “[COLOR=red]preasfanta fecioara Maria[/COLOR]” prin Ioana dogărița. [COLOR=teal](eu nu shtiu de Ioana sau de prof Dogaru, nu-i neg, nu-i osandesc, nu+i cunosc, nu am citit nimic, decat ma intristeaza daca ies sarmanii de sub sfintzirea Domnului prin BOR, caci daca ieshi de sub sfintele shi infricoshatoarele Taine nu faci pe placul sfintei Marii, chiar daca ai avea o slujire poruncita de ea, chiar daca ai scrie o Biblie a ei, ai tzine in taina o credintza shi o slujire secreta pentru Dumnezeu, caci nu vei face altceva decat sa te privezi de "binele Tau cel Ceresc", deci nu shtiu despre firishoarele ce vin de la Ioana sau de la ingerashii lui Dogaru, dar nicintr-un caz n-am sa ma apuc sa-i osandesc ori sa-i trec prin sita ca sa fiu unealta motanului Dan-il-ă shi a vul-piei care a păpat cashcavalul din ciocul cioroiului ce s-a lasat lingu-shit ca ar avea glas frumos, deci aici autoarea este in eroare ca doar am aratat mai sus ca din Cuvantul lui Dumnezeu se intzelege cand sunt randuite cele trei zile de post in Cer shi pe Pamant, in ultimele trei zile din luna florilor, iar luna florilor e luna Mai shi asta inseamna ca daca nu se vor tzine cum ar trebui, asha ca sa posteasca cu dragoste shi rugaciune toata tzara creshtina, atunci ne vom atrage asupra noastra nebiruintza impotriva celui rau, shi vom trai shi noi ceasuri shi zile de grele incercari, shi cum este firesc durerile vor veni dupa cele 3 zile de post sau in cursul lunii Iunie daca nu vom milostivi pe Dumnezeu caci nu ne va mai pazi de ceasul incercarii daca iarashi nu vom crede deci nu este nici un fel de proorocie a mea ci doar am incercat sa intzeleg shi sa aplic ce este scris)[/COLOR] Pucioșii și dogarii se pare că și-au dat mână de la mână ca să-i bage-n sperieți pe rumâni că vine cataclismul planetar peste ei și-i bagă de vii în morminte. [COLOR=teal](vii in morminte se vor baga cei ce se vor convinge ca vine razbunarea Domnului peste fiii razbunarii shi razvratirii atrasa de faradelegile shi minciunile lor, caci aceia vor striga mortzilor ca sa iasa din morminte ca sa poata sa intre ei pentru ca sa se ascunda de urgia care va sa vina, dar ne spune sf Ioan Botezatorul, caci de acum 2000 de ani rasuna glasul sau:"Cine va invatzat pe voi ca sa fugitzi shi sa scapatzi de raul care vine? Facetzi dar roade vrednice de Dragostea shi Pocaintza voastra shi o sa va pazeasca Domnul de ceasul ispitei shi al incercarii shi caderii, ca degeaba tot zicetzi in inimile voastre ca avetzi pilijoqqq la Stapan ori ca avetzi de tata pe Avraam caci Imparatzia Cerurilor nu se moshteneshte gLumeshte, ci este scris: pregatitzi Calea Domnului shi netede shi drepte sa-i facetzi cararile, deci pocaitzi-va pentru ca Imparatzia Cerurilor s-a apropiat shi este in Mijlocul Vostru" cam asha ceva spunea sf Heruvim Arhanghelicesc, Nashul de Botez al Domnului Hristos) [/COLOR]Apoi, Proorocul Vsovi [COLOR=teal](un singur prooroc, Domnul, deci shi eu intru el, dar eu pacatosul nu proorocesc ci doar citesc shi marturisesc ca este asha cum este scris fiindca Domnul plineshte tot ce este scris shi tot ce mai are de Implinit)[/COLOR] își permite să-i corecteze pe Proorocii Pucioși: Marele Cutremur va veni precis pe 1 iunie, dacă n-a venit nici pe 31 aprilie, așa cum s-a prezis de unii, nici pe 1 mai, așa cum sperau alții. Și dacă nu va fi pe 1 iunie, atunci precis în cursul lunii iunie tot va veni, dacă nu cumva se va amâna iarăși, prin rugăciunile și posturile combinate dintre pucioși și dogari. Rezultă că viitorul omenirii atârnă ca de un fir de ață de râvna neostoită a pucioșilor și dogarilor de a asculta de liderii lor care, pe vreme de criză, se pare că au găsit o soluție foarte eficientă de a hrăni cât mai multe guri: post negru și nopți albe de rugăciune pentru toți supușii lor. [COLOR=teal](dar shi pentru maimarii lor ai Domnului sau pentru pacatoshi ca sa se intoarca)[/COLOR]
Vsovi ne dă în final și o mică speranță: “[COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=red]va fi mai putzin distrugator sau va lipsi in functzie de…[/COLOR]”. Ei, așa mai merge, noroc cu [COLOR=red]functzia[/COLOR] asta că vine la timp. Și cum “funcția creează organul[COLOR=teal](iar Duhul shi ascultarea din om creaza functzia... slujitoare lui Dumnezeu in slujirea aproapelui)[/COLOR], parcă ne vine inima la loc.
Totuși să nu ne facem iluzii, pentru că tot n-am scăpat de tot. Dușmanii noștri rămân “[COLOR=red]Misa, CIE shi CMB[/COLOR]”, dar și “[COLOR=red]nesimtzirea shi ura politicienilor cu privire la istorie corecta shi adevar[/COLOR]”. Mai pe înțelesul celor care nu prea se descurcă cu abrevierile: Gregorian Bivolaru cu a lui Mișcare de Integrare Spirituală în Absolut, Centrul de Informare Europa [COLOR=teal](Centrul Internatzional Ecumenic am abreviat eu de la CLD, dar poate ca shi dumneata ai dreptate)[/COLOR] și Consiliul Mondial al Bisericilor sunt cele care îi strică somnul lui Vsovi și-l bagă în boala spărieturii [COLOR=teal](bine zis ca "pă" din spărietura vine de la păcate... cate... dar cate oare, caci fara de numar ti-am greshit Doamne... pe zi shi pe noapte)[/COLOR] Și politicienii, bineînțeles, care urăsc istoria trecută, prezentă și viitoare. [COLOR=teal](istoria cea adevarata a poporului lui Dumnezeu, a poporului creshtin, a poporului omenesc, a poporului lui israel shi roman al Ierusalimului cel Nou care este Romania ca tzara a stralucirilor mantuirii de sus la Domnul Nostru Iisus Hristos-Dumnezeu)[/COLOR]
[COLOR=teal] [/COLOR]
În sfârșit, se prefigurează o metodă infailibilă prin care de acum vom putea preveni toate cutremurele. E suficient să cuantizăm gradul de implicare a creștinilor de pretutindeni în post și rugăciune, care să-L îmblânzească pe Dumnezeul cel răzbunător al Pucioșilor, și îndată vom găsi răspunsul: Dumnezeul Pucioșilor fie va amâna cutremurul sine die , fie îl va grăbi – după caz, ca răspuns la râvna sau nerâvna acestora. Și atunci, vom ști. [COLOR=teal](poi nu atunci vom shtii ci shtim deja din ce este scris cum s-a intamplat in Sodoma shi Gomora sau in cetatea Ninivitenilor, deci nu ashteptatzi shi nu ceretzi minuni shi semne ca sa credetzi, caci vai de poporul acela care cere semne shi minuni ca sa creada caci semne shi minuni s-au tot dat mereu dar omul tot necredincios shi razbunator shi mincinos shi vanzator a ramas caci se pare omul iubeshte mai mult intunericul, noaptea, voia duhului minciunii maririi de sine, shi ii e frica sa iubeasca aproapele pentru aproape shi sa ierte pentru el insushi ca sa fie shi el iertat, deci mai bine shade in ascuns shi in vila shi in burdelul ban-ditzilor shi furilor ca nu cumva sa nu fie osanditzi de iudei-jidovi ori sa nu calce "conshtiintza" agoniselilor desharte shi traditzia mortzilor de a-shi ingropa pe mortzii lor, zidind shi baruind mormintele sfintzilor shi proorocilor... deci nu ashteptatzi cutremurul shi sfarshitul ca sa nu impietritzi inimile voastre ci Astazi daca auzitzi glasul Lui sa nu invartoshatzi inimile voastre ca altfel s-ar putea sa nu mai fie vreme... sa nu mai prindetzi barcutza Domnului shi sa nu mai ajungem la Arca shi corabia lui Dumnezeu)[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]5 mai 2009[/COLOR]
[COLOR=purple](la 4 zile după Marele Cutremur Global Care N-a Mai Avut Loc)[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]

Proorocul Vsovi îi corectează pe Proorocii Pucioși: [COLOR=teal]cu verde vsovi[/COLOR]