View Single Post
Vechi 05.05.2009, 16:25:49
ionela77
Guest

Implicit

Eu cred ca partial are acces la gandurile si framantarile noastre. Daca nu ar avea cum ar putea veni cu ispite special confectionate pentru fiecare in particular. Gandurile sunt niste unde de energie care se misca, atunci cand te gandesti la cineva de la tine pleaca spre acela o informatie care strabate eterul si este receptionata (sau nu) de respectiva persoana. Credeti ca dracii nu sunt specatatorii acestui schimb de ganduri? Creierele noastre sunt ca niste aparate care transmit si recepteaza, functionam la fel ca o retea de internet in relatiile noastre cu ceilalti, uneori constient alteori nu... Nu cred ca exista cineva care sa nu se fi experimentat macar o data in viata acest fenomen. Eu de multe ori ma gandesc la mama si in acel moment suna la telefon. Si nu numai cu mama mi s-a intamplat.... Si mai cred ca in toata aceasta miscare a gandurilor noastre catre unii sau altii, catre obiecte, lucruri sau catre preocuparile noastre vitale, dracii vin cu un important aport al lor, noi impachetam un gand, iar ei pe langa ce impachetam noi se ingrijesc sa mai adauge ceva stricat iar la destinatie sa ajunga o forma alterata a mesajului. Lumea aceasta subtila a subconstientului este extrem de fina si vaporoasa, este o lume a probabilitatilor, a variabilelor. Ma gandesc la cineva si vreau sa ii dau un telefon, ceva imi spune "nu suna, nu e momentul", am o stare emotionala care intareste acest gand, dar el gandul persista, totusi nu o fac..... Mai tarziu vad ca era foarte bine daca sunam in acel moment acea persoana. Dar "cineva" a fost destul de smecher si abil si m-a convins sa nu o fac... Discernamantul e un lucru dificil. Desigur ca omul ar putea sa se roage neincetat si sa afle daca e bine sau nu sa faca un anumit lucru, daca e bine sau nu sa vorbeasca, sa taca.... pentru ca o voce si mai firava, poate cea mai firava voce pe care nu o ascultam de fel (constiinta) ne sopteste... pe cand dracii... dracii urla cand ne indeamna, gandurile care vin de la ei ne creeaza agitatie si dorinta de a le implini cu mare graba...
Reply With Quote