View Single Post
Vechi 05.05.2009, 20:05:02
eulaura eulaura is offline
Member

Data înregistrării: 06.04.2009
Implicit ...

la mine e mai ciudat... nu stiou cum sa ma recomand... sunt ortodoxa in mod clar, dar nu stiu daca BOR sau BORR, nu mai stiu cred ca ma aflu la limita dintre cele doua intrucat mama e ortodoxa pe stil nou si tata pe stil vechi iar la noi se respecta ambele.... eu merg mai mult la o biserica pe nou,dar nu am nimic impotriva celor de pe vechi(desi se spun multe vorbe grele la adresa lor si multi fac asta fara sa-i cunoasca cu adevarat). dar cred intr-UN singur Dumnezeu, si consider ca toata confuzia cu calendarele e doar o problema facuta de oameni care nu conteaza prea mult pentru Dumnezeu(Dovada fiind viata Sf Glicherie). sunt cam derutata totusi din punctul asta de vedere... de ce sa nu recunosc... Dar vreau sa fiu pe drumul care-i place Lui Dumnezeu, vreau sa fiu langa El...chiar vreau! acum sper ca n-o sa ma ignore toata lumea si n-o sa mai vb nimeni cu mine...(am vazut de multe ori reactia agresiva chiar fata de cei de pe stil vechi)

ierta-ti daca am spus ceva nepotrivit. si sunt curioasa de parerile voastre despre situatia mea
Reply With Quote