View Single Post
Vechi 05.05.2009, 20:11:55
bmd
Guest

Implicit

[SIZE=4]Fratii mei, oare CAND veti INVATA sa ascundeti GRESELILE APROAPELUI??????? [/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Cum adica sa ascundem? Pai dupa ce a aparut in ziare cred ca nu se mai poate ascunde , eventual sa te faci ca ploua! O sa fie insa tare greu sa stai plouat in fata celor care te vor intreba ce parere ai, daca toti ierarhii sint asa samd![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]NU VA E TEAMA DE DUMNEZEU CA DACA VETI MURI IN CLIPA IN CARE VETI JUDECA PE APROAPELE VETI FI OSANDITI FARA MILA????[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Cam tot atit de mult cit iti este tie frica judecind pe cei care au pus linkul (ca mai mult nu au facut)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Oare nu stiti ca spune Domnul Hristos ca daca vei ascunde greseala aproapelui tau si El, Hristos, va acoperi greseala Ta???[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Cum mai poti ascunde un lucru vadit deja? De cine sa mai ascunzi si cu ce scop?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]De ce dar trebuie sa "INVENINATI" lumea cu RAUTATILE VOASTRE???? CE castig aveti din asta???? aratand cu degettul, veti fi aratati!!![/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Rautatile noastre?????? Pai ce noi i-am facut preoti pe ziaristi?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Rautatea noastra consta ca din faptul ca nu sintem rime, probabil![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Cum dar INDRAZNITI fara RUSINARE a publica greseala unui IERARH????[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Pai cu speranta ca acel ierarh se va schimba si altii nu vor mai face ce a facut acesta! De unde crezi ca vine sminteala? De la popor? Ce putere am eu sa smintesc pe cineva in credinta? Dar fetele bisericesti? Dar ierarhii?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]In loc sa CERETI "SA NE RUGAM PT IPS.TEODOSIE" ii facem cunoscuta greseala ca sa avem subiect de discutie, de barfa, judecata, clevetire, si mai ales MANDRIE!!!![/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Acum eu sincer numai mindru nu ma simt avind in biserica ortodoxa un astfel de ierarh! Greselile mele sint mult mai mari si multe ca a le lui, dar gresala oii si gresala pastorului au o diferenta de valoare, nu crezi? Iar de rugat probabil o face fiecare incepind cu rugaciunile diminetii (ca student la teologie trebuia sa sti lucru acesta)[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Daca TATAL UNUIA DINTRE FRATIILE VOASTRE ar fi acum subiectul de discutie pe forum, v-ar conveni sa vedeti cum e judecat si barfit???? asa e si cu un CONDUCATOR de BISERICA!!! [/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Daca tatal meu face o astfel de gresala nu o sa inchid ochii, ascunzind-o! Poate nu am sa o fac publica dar daca ar face-o altcineva nu mi s-ar parea decit o reactie normala. Orice actiune da o reactie pe masura.[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]VA rog sa ma iertati de Duritate!!! [/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Mi se pare fatarnicie sa-ti ceri scuze dupa ce ai spus ce ai spus! Ori nu spui, ori daca-ti pare rau ca ai spus stergi, sau iti retragi cuvintele![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]ASA SUNTEM: JALNICI!!!![/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Suntem![/COLOR][/SIZE]