Lasati-l ca nu cred ca a vrut sa jigneasca ci sa puncteze un aspect pe care credea ca l-am trecut cu vederea,... iar daca a facut-o, sa fie sanatos, nu-i nimic...il iert ca e pe forum, DAR....:) ..... daca il prinnnnd prin Pantelimon, ii ruuuuuup picioarele!!! :))))), glumesc evident!
Emanuel, mai sus, face mare caz de cei care se opun ecumenismului si citeaza astazi, pe toti parintii bisericii ortodoxe care se opun cu vehementa introducerii elementelor straine care ar tulbura Ortodoxismul si intr-un fel justificat de ei si romanismul bisericii noastre traditionale
Aici intreb eu din nou , referitor la tinuta in biserica, tinuta si aparenta care face parte integranta din pachetul anti-ecumenic...oare acesti reprezentanti ai celorlalte nationalitati globale vor deveni antiecumenisti sau ecumenisti?
ii vor intelege oare ei pe parintii Bisericii, pe Par Staniloaie, Ioanichie, Papacioc care pun problema foarte transant si de ce nu, ...la modul nationalist , in sens bun, insa citi vor ramine pe dinafara din casatoriile mixte care, in mod evident vor integrare
|