View Single Post
Vechi 05.05.2009, 21:27:13
bmd
Guest

Implicit

Prietene, eu nu aveam de gind sa ma amestec in discutia asta. L-am judecat odata in sinea mea pe un IPS si apoi mi-am dat seama ca-i o gresala si de atunci ma tin deoparte.
Din pacate am facut gresala sa ma uit in profilul tau si sa vad ca esti un "viitor preot" Acolo mi-au explodat sigurantele. Daca erai un oarecare mesajul tau era de bun simt, dar ca fata bisericeasca (chiar in devenire) imi este prea lipsit de iubire! O sa fi unul din preotii care dau cu bita, sint corecti de dragul corectitudinii, fac totul dupa lege fara sa gindeasca fara sa faca diferentieri. Nici n-ai ajuns preot dar ai invatat toate datoriile pe care le au mirenii. Partea aia cu spalatul picioarelor ca majoritatea dintre voi astia teologii tineri ai omis-o!
Tu nu faci apel la sufletul omului, tu ameninti cu iadul, cu pedeapsa cu judecata.....ai fi bun deja de predicator la Iehovisti!

suntem departe de tine doamne... Lasa-neiin iad, ca acolo vrem!!! Nu a meritat ca ti-ai dat viata pt noi!!! Jertfa ta din iubire.. Nu a prins la nimeni... Numai cei ce te-au ascultat, au venit la tine... Dar noi nu mai vrem la tine, ci ne tragem sa fim impotriva ta, nemaiascultandu-ti cuvintele si mai ales poruncile...

Aici a vorbit "sfintul din tine"! DEMAGOGIE PURA!!!!!
Ce frumos ne judeci tu pe noi (si cu cita dragoste te incluzi ) intre noi pacatosii. Ma apuca plinsul, zau!

Domnule viitor preot daca vrei sa ne inveti ceva nu cu bita ca stim mai bine ca matale! Invata-ne cu frumosul, cu iubire, cu vorba dulce arata din ce spui ca esti altfel (nu ne spune discret ca esti altfel ca nu te credem)
Eu am cunoscut sfinti dar niciunul nu avea tonul sau stilul dumitale!
Nu faptul ca IPS a gresit este problema ci faptul ca multi pastori n-au nimic cu oieritul! Si atunci nu-i de mirare ca ecumenismul este in floare, ca exista masoni-crestini, ca lumea uita de Dumnezeu.
Nina spunea ca-i lipsa de preoti. E lipsa intr-adevar dar decit unul facut la norma mai bine lipsa!