View Single Post
Vechi 05.05.2009, 21:34:21
scrabble
Guest

Implicit

Mesajul lui andreicozia era o intrebare: "exista alte rase, ce ne facem cu ei daca vin in fata altarului? ne uitam crucis la ei sau ne vedem mai departe de treaba?". Pai pana acum n-au existat alte rase? N-au fost si ei oameni, n-au trait timp de generatii, ca si noi? Cum poate fi exclusiv rasa un motiv de a-ti schimba comportamentul fata de cineva? Asta e rasism. A observat si Noesiaa.

Si-apoi cand spune "invazie" e clar ce parere are despre alte nationalitati. Sunt un fel de oameni rai care vin sa ne faca rau - si asta din start, doar pentru ca apartin altei rase.

Citat:
Īn prealabil postat de monica.miholca Vezi mesajul
Ce iti da dreptul sa jignesti in felul asta?????? chiar admonestai pe cineva pe un alt topic ca jigneste gratuit! ce, chiar crezi ca le stii pe toate??
Vorbesti prostii, n-am jignit. Dar nu-i nimic, e bine-cunoscuta reactia alergica pe care o ai la vederea numelui meu de utilizator.

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Lasati-l ca nu cred ca a vrut sa jigneasca ci sa puncteze un aspect pe care credea ca l-am trecut cu vederea,... iar daca a facut-o, sa fie sanatos, nu-i nimic...il iert ca e pe forum, DAR....:) ..... daca il prinnnnd prin Pantelimon, ii ruuuuuup picioarele!!! :))))), glumesc evident!
M-ai amuzat copios cu umorul tau de bun gust.
Reply With Quote