View Single Post
Vechi 06.05.2009, 11:14:26
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Salut Sherlock Holmes, merci pentru link, dar am si cartea parintelui Serafim Rose si am si citit-o. Nu prea m-a convins.. Unele lucruri erau interesante, insa.

Eu apreciez mult seriozitatea cu care scrii. Eu nu pot sa discut despre argumentele impotriva evolutiei pe care le dai, pentru ca nu am competenta necesara.

Vroiam sa mai spun ca mi-a placut foarte mult ce ai scris in alta parte despre sinucidere si vad ca tu nu esti dintre cei care dau cu parul, deci te-ai declarat 'fundamentalist', mai in gluma, mai in serios. Cu fundamentalisti ca tine e frumos de discutat. :-)

As vrea cand ai timp sa te pronunti si mai direct despre teoria pe care am incercat eu sa o schitez mai sus. M-ar interesa parerea ta. Chiar daca tu crezi altfel, ti se pare plauzibila sau nu? Cum spuneam, este o idee, din care ar reiesi ca oricum stiinta nu are acces la timpurile inceputurilor. Dar ca nu ne deranjeaza daca o face, totusi, pentru ca din punctul ei de vedere, timpul este omogen pana la proba contrarie.

As vrea sa va trimit si eu un link, catre un text de G.K. Chesterton, care rade un pic de evolutionismul din vremea lui in 'The everlasting man', mai ales primul capitol. Este o lectura foarte distractiva, de altfel. Sa nu se supere evolutionistii convinsi si ateii de pe sit. Cred ca si ei se vor distra daca au umor.

http://www.cse.dmu.ac.uk/~mward/gkc/...sting_man.html
Reply With Quote