chiar si zicea un episcop cu conceptii eretice , cu gura lui , la radio , ca canoanele nu se mai pot aplica ca is alte vremuri ... saracu de el , da ma mir ca isi mai zice ortodox ...
episcopii au uitat de marturisirea credintei , acu nu mai stiu decat de mobile , computere , masini straine de ultima ora , haine scumpe , imbogatire pe spatele preotilor de mir , afaceri si altele de genu asta ... ei au uitat complet , ca la vremuri de stramtoare ortodoxia se marturiseste nu se leapada ... vor viata usoara , vor sa fie respectati de toti , si de aia se pun bine cu masonii si UE ... ei au uitat ca ortodoxia s-a nascut prin sangele Mantuitorului , a sfintilor apostoli , s-a pastrat prin sangele a mii de mucenici , care au mucenicit si marturisit si in temnitele comuniste ( de multe ori fiind vanduti de acei episcopi la comunisti ) ... si acuma episcopii care au vandut in comunism parodiaza ortodoxia in bisericile ortodoxe ... credeti ca s-a schimbat ceva in oamenii astia ? eu nu cred ... cum au vandut si la comunisti , acuma vand la UE , adica mereu la stapanii lumii acesteia ... pacat de ei ... a fi epicsop in ziua de azi este echivalent cu ati baga sufletul la iad , si pentru ce ? pentru a salva pe altii ? nu , nicidecum ... ci pentru a vinde ortodoxia si pentru a fi sluga banului ... caci episcopul in ziua de azi nu sta numai in biserica ortodoxa ci mai calca si prin alte biserici si nebiserici ... Dumnezeu sa ii miluiasca , si sa ii lumineze , sa aiba in minte numai ortodoxia macar de aici in colo , si sa nu mai fie slujitori si lui mamona ... insa , speranta , ca sa fim realisti , e slaba , si numai putini se vor mai salva ...
|