Subiect: Harry Potter
View Single Post
Vechi 06.05.2009, 15:33:20
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Intr-una dintre parti (nu-mi aduc aminte exact, cea despre un concurs, in care scenele finale se petrec intr-un parc labirintic!!!) cartea descrie un ritual complet satanist, incluzand sacrificiul uman. Nu o spun eu (ca eu nu am citit cartea), o spun cei mai informati. In film informatia este mai diluata, intr-adevar moare un copil etc..

In alta ordine de idei, exista culte sataniste, nu puteti nega, nu?? Nu se stie cate sunt si cine sunt adeptii.
Cine raporteaza politiei despre asa ceva, nu este crezut. De altfel se considera ca activitatea satanistilor este necunoscuta tocmai din cauza ca un om normal NU POATE ADMITE ACEASTA REALITATE. Sa ne bagam si noi capul in nisip?

Cum vede un copil realitatea? In termeni de "puternic" si "slab". Toate desenele, filmele, povestile au eroi puternici vs. personaje care vor fi invinse intr-un final! Copilul vrea sa se identifice cu cel puternic, nu cu cel slab. Harry Potter este un personaj puternic si are o putere dobandita din cunoasterea unor "secrete".
In fine.. cautati pe net opiniile copiilor despre Iisus dupa ce au vizionat Harry Potter. Veti fi uimiti ca se centeaza pe aceasta idee: Harry Potter este puternic, pe cand Iisus...
Aceasta a fost intentia (declarata) a autoarei, se pare ca are succes!
Reply With Quote