View Single Post
Vechi 07.01.2007, 20:35:26
06dec 06dec is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2005
Implicit

Interesanta intâmplare alexandra.Eu ii vad pe ei,cumva ca si niste farisei.Fariseii cred puternic in Dumnezeu,dar Il stiu doar undeva acolo,sus,suspendat.Noi,ne vedem aici,de treburile noastre,de afacerile si de comertzul nostru.Daca bine stiu,Mahomed era comerciant,nu stiu sigur ca(virgula)chiar arhanghelul Mihail i s-a aratat.Iara,dupa cum am mai mentzionat la o alta sectziune,ei vad pe satana doar afara,dând cu pietre simbolic la Mecca.Jihadul!?Miar placa sa fie razboiul interior,hm....cum ar trebui sa fie al nostru..E dureros ca totul s-a transformat in ura si dispretz pentru islamism .Vezi ca totusi sunt si ei fii ai lui Dumnezeu.Roaga-te Lui Dumnezeu si spune-I ca atunci ai vazut altfel credintza,si sa te invetze sa vezi altfel.Uita-te!!!Ia-i ca pelda pe sf.Maria egipteanca sf.Efrem Sirul si sf.Isaac Sirul!!Sunt de neam arab.Si nu numai ei!!!Imi pare enorm de rau cum fete românca trec la islam.Poate rugaciunile lor te vor curatza de acel rau ce ai ampotriva islamului,dar mai ales a oamenilor de acolo!
Reply With Quote