View Single Post
Vechi 06.05.2009, 16:23:59
emanuel2007
Guest

Implicit

in caz ca nu ati citit la linkul de mai sus , postez si aici faptele " binecinstitoare " ( ale ateismului ) lui Teodosie ; nu am scris eu mesajul asta , este luat de la linkul de mai sus , si este al altui user , care a binevoit sa faca cunoscute mizeriile ascunse din tenebrele " ortodoxiei " de azi :

[COLOR=red]"" ADEVARATA FATA A LUI TEODOSIE[/COLOR]

Teodosie isi merita pe deplin supranumele de SPAGOVEANUL, botezat de mass-media datorita scandalurilor din presa ce au demascat potlogariile sale!
Cei din anturajul strans a lui Teodosie precis vor sari sa nege adevarurile ce le voi enunta datorita faptului ca se incadreaza in aceasi
profil de oportunisti,arghirofili,simonisti si in primul rand lingai!
Stau de multi ani la Constanta si va relatez succint sa intelegeti ce om este cu adevarat.

1. Seminarul Teologic si Facultatea de Teologie

Vanzarea diplomelor sau a examenelor de admitere incepe din vremea cand era vicar la Bucuresti!
Aici vindea tot ce putea!
Banii ii incasa personal si de foarte multe ori prin parintele Iliuta casatorit cu nepoata sa!
Acum a divortat ca la prins nevasta cu alta!
Toti stiu ca Iliuta e afemeiat! Pacat ca nepoata lui Teodosie e frumoasa!
Vreti sa deveniti Masterand? Eu am reusit! Cu bani se rezolva toate!
Ce sa va spun ca examenul de admitere si toate examenele pe parcursul a 2 ani au fost un fleac, nu ca as fi un bun telog, ci ca am uns unde trebuie!
Sa va spun ca masternazii nici nu vinla cursuri?
Ca sunt preoti din toata tara ce nu au sansa sa intre si sa termine un master la Iasi sau Bucuresti sau Cluj datorita slabei pregatiri teologice?
Sa va zic cum merge notarea sau spaga la profesorii Colotelo,Nechita , Citiriga,Rusu, Severin sau mai ales la Tomici?
Asta si cu spaga data la Teodosie la inceput si la sfarsit!

2.ADMINISTRAREA ARHIEPISCOPIEI

30 miliarde datorii va spune ceva?
Somatii si sechestru de la fisc va spun ceva?
Neplata salariilor preotilor si angajatilor cu lunile!
Faptul ca din drepturile salariatilor se platesc impozitele datorate de angajator statului si cuantificare in lumanari a salariului la preoti in cel mai bun caz?
Obligatia preotilor de a trimite sume lunare si tone de lumanari bagate fortat pe gat?
Eliminarea sau inlocuirea preotilor ce nu sunt darnici, la tara sau in delta si inlocuirea cu preoti venetici din tara dar donatori in buzunarul
lui Teodosie cu sume intre 20.000 si 100.000 euro pentru protopopi!!!
Angajarea rudelor si obligatiilor personale la Arhiepiscopie?

3.RELATIA NEFIREASCA CU ANETA BADIU

Aneta Badiu un fel de vrajitoare moderna, se pare ca la captivat total pe Teodosie!
A scris si Cancan despre cei doi dar ambii au negat, Teodosie spunand ca e o simpla enoriasa credincioasa!
Recent intr-u articol al Ziua realizat la pseudo manastirea Dorna Arini reporterii au vazut-o pe vrajitoarea blonda inrosind telefonul!
Daca e o simpla credincioasa cum se fac ca e mereu la coada lui Teodosie? cum se face ca vorbesc non stop la telefon zilnic?
De ce a a juns Teodosie cu atatia consilieri si vicari sa ceara sfatul de la vrajitoare ce ghiceste viitorul preotilor la constanta si chiar lui Teodosie ii spune
multe lucururi! Teodosie spune ca are har de la Dumnezeu! Noi zicem ca e vrajitoare!
Cum suporta Teodosie o vrajitoare cu limbaj de mahala vulgar care la fiecare 5 minute isi baga si scoate de toate si in toti?
De ce trebuie Teodosie sa plece cu Aneta Badiu la Ierusalim si sa ii rezolve Aneta probleme economice peste tot unde are relatii si nu vicarii si consilierii?
De ce trebuie Aneta Badiu sa decida cine ramane si cine pleaca din functii si posturi in Arhiepiscopie?
De ce nu opreste relatia intima dintre Aneta Badiu si Bogdan Ciriluta?
Reply With Quote