sti.. cu ei nu am nimic,pot spune ca am o foarte mare atractie fata de lumea aceea dar islamul nu-l voi accepta niciodata pentru ca in afara de crestinism nimic nu mai este ca fiind valabil.pot spune ca-i iubesc dar am si dispret fata de ei.poate ca mi-as dori sa fie si crestinii nostrii la fel de credinciosi.acolo,orice om,indiferent de cum arata,oameni moderni,baieti care par doar niste golani,au de fapt si credinta in suflet.o discutie despre dumnezeu este la ordinea zilei pe cand aici, daca pomenesti cuvantul iisus oamenii te cred pocaita.
pot accepta evreii,pot accepta protestanti,catolici poate si budisti dar nu pot accepta un profet mincinos care se crede venind de la dumnezeu si care a adus atata rau in lume,si pe langa asta ii mai indeamna si pe altii.sunt de acord ca si ei sunt fii ai lui dumnezeu,orice om este,dar iisus spune nici macar sa nu stam la sfat cu necredinciosii.plus ca este foarte greu,ca si crestin care isi iubeste religia,sa traiasca cu un musulman.iti poti pierde foarte usor copilul,mi-ar fi si frica sa plec in tara lui cu el.plus ca,cu cine ma bucur eu de cuvintele ,,hristos a inviat,,?
|