View Single Post
Vechi 06.05.2009, 16:32:15
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Scrabble, s-ar putea sa ai dreptate cu missing link
Zau? Ca aici:
Citat:
(desi nu ai zis, s-a gasit pana la urma sau nu? zici ca nu conteaza, dar totusi e putin ciudat ca nu s-au pastrat fosile de la animale intermediare; tu zici ca ele nu erau intermediare, ci animale pur si simplu, dar atunci de ce nu s-au pastrat fosile? ma intereseaza raspunsul daca-l stii, nu ca sa mi-l insusesc ca argument)
mi-ai demonstrat ca n-ai inteles nimic din ce am zis. Fosile exista, tone. Pasari-reptile (faimosul exemplu al lui Archaeopterix), viermi-pesti, mamifere-reptile (ornitorincul inca mai traieste), pesti cu picioare si asa mai departe.

Uite, spre exemplu, cat se stia despre predecesorii lui Homo sapiens sapiens la 1850:

si cat se stie azi:

Citat:
Stiinta e stiinta, si teologia e teologie. Ele nu se intalnesc prea mult in problema Creatiei.
Dupa parerea mea.
Curios, eu stiu foarte multi crestini care accepta descoperirile stiintei, inclusiv evolutia, ca fiind in totala concordanta cu Biblia. Dar ce sa-i facem, exista mereu unii care vor sa-si faca singuri viata grea crezand ca pamantul are 6000 de ani. Cum bine remarca Richard Dawkins candva, desi comunitatea stiintifica a acceptat intr-o proportie covarsitoare evolutia ca mod de dezvoltate si diversificre a vietii, opinia publica inca este polarizata crunt.
Reply With Quote