Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Jenica, noi suntem turma, suntem biete oite fara minte prea multa care daca ratacim fara oieri, ce putem face?...si mai ales fara o stina care sa ne protejeze si sa ne tina uniti si protejati de LUPI...
|
Daca imi permiti Andrei, iti voi mai spune un lucru. Aceasta problema am discutat-o cu Parintele Iustin Parvu cand a venit la inmormantarea IPS Ioachim al Husiului. A venit fara fala, fara alai de calugari..a sosit imbracat simplu, ca un calugar de rand. Nici macar in episcopie nu a stat...A mers la aprintele Mina Dobzeu apoi, a intrat in casa unui pacatos de mirean.. Ingrijorata de cele ce se intampla in lume, am intrebat: Ce ne facem parinte Iustin?? Nu vom mai avea pastori, nu vom mai avea duhovnici buni, unde ne vom duce?? Sfintia sa mi-a raspuns acest cuvant:
Biserica nu va cadea in veac! Avem marturie cuvantul Mantuitorului! Chiar daca masonii au Loje chiar si in acest micut oras (Husi) si sunt f. aporape de biserica..nu va temeti turma mica!
Am trait multi ani intr-o/langa o episcopie..stiu cum e..dar indiferent de ceea ce este si va veni eu [COLOR=Red]CRED[/COLOR] in cuvantul parintelui Iustin!