Citat:
Īn prealabil postat de danyel
1) mass-media in general are o foame de senzational ...., ca mai apoi sa-si umple buzunarele..
|
[COLOR=indigo]Daniel asta-i rolul mass-mediei sa informeze, sa caute lucruri ascunse si sa le descopere, sa nu fie partinitoare si nu in cele din urma si pentru cistigul material. Ei sint o institutie lumeasca [/COLOR][COLOR=indigo]orientata pe cistig de ce nu ar incerca sa cistige? O fac si cei care n-ar trebuii sa fie orientati spre cistig!

Tine de noi sa nu le mai oferim subiecte de descoperit, de senzatie.[/COLOR]
2)
Citat:
Cand in presa se vorbeste despre Biserica-ierarhi, se vorbeste doar pt a denigra institutia Bisericii.
|
[COLOR=indigo]Problema mare este ca au subiecte, nu ca o fac!!! Normal sa cauti sa vezi daca cei care sustin sau conduc poporul spre o lume cu valori duhovnicesti fac ei insasi cele ce predica. Sa fi crestin este "nebunie" nu doar in ziua de astazi ci de la inceputuri asa ca este normal sa se caute daca noi chiar sintem nebuni sau doar facem pe nebunii. Iisus singur a spus ca ucenicul nu poate depasii invatatorul asa ca daca invatatorul face doar pe nebunul , ucenicii sint normali 100%.[/COLOR]
Citat:
... preotul..ierarhul"
Da chiar el, domnilor , poate fi cuprins de slabiciune si pacat, sa nu uitam ca Petru care a vazut minunile lui Iisus, sa lepadat de El si Iuda deasemenea l-a vandut.
|
[COLOR=indigo]Dar apoi s-a cait si si-a dat viata pentru credinta. Ca si Ap. Pavel ca si mai toti apostolii, ca multi alti sfinti. Eu nu traiesc in tara sa-mi spuneti cum s-a cait IPS Tomisului, ce canon si-a luat, cum s-a schimbat el de azi inainte. Sincer mi-o doresc din tot sufletul , dar nu cred ca voi traii ziua aceea. Si o stim cu totii ca-i asa![/COLOR]
3) [COLOR=indigo]La punctul asta arati ca esti o biata oaie ca mine![/COLOR]