Citat:
În prealabil postat de bmd
[COLOR=indigo]Eu nu traiesc in tara sa-mi spuneti cum s-a cait IPS Tomisului, ce canon si-a luat, cum s-a schimbat el de azi inainte. Sincer mi-o doresc din tot sufletul , dar nu cred ca voi traii ziua aceea. Si o stim cu totii ca-i asa![/COLOR]
|
Stii care e ironia? Dumnezeu ne lasa timp pe pamant pentru pocainta. Daca tu stii ca IPS Teodosie nu se va pocai, ma intreb Dumnezeu ce asteapta?
Of, cat de rapizi suntem in a osandi pe fratele, pentru care a murit Hristos. Nu doar ca il judecam, dar il judecam si pe Dumnezeu, ispitind judecatile Lui.
Iar in problema presei, mi se pare ca Daniel are dreptate. Uita-te la stirile crestine de azi de pe prima pagina a site-ului: infiintarea unei manastiri, o actiune caritabila, sprijin pentru detinuti. Care din aceste stiri apare in mass-media laica?
Si stii de ce nu apar? Pentru ca nu vand. Pentru ca, de fapt, noi fiind foarte rai si pacatosi, nu suntem interesati de binele facut de episcopi, ci doar de relele lor. Asa ca daca ProTV de exemplu ar da stiri de genul asta, nu s-ar uita la ele nimeni.
Asa ca vina pentru care mass-media e asa e pentru ca noua nu ne plac decat relele. Uita-te si pe forum cat se comenteaza aceste scandaluri, cum se cearta oamenii intre ei pentru nimic, doar ca sa para ca s-au indreptatit din vorbe. Du-te pe un thread despre milostenie sau despre dragoste sa vezi cat de mult ne intereseaza acele subiecte.
Scuze ca m-am lungit, poate v-am plictisit
Iertati.