Citat:
În prealabil postat de angelica2009
Sunt o visarionista ,am o mare dragoste si evlavie la tot ce se numeste visarion iugulescu.Daca vrei sa vb mai multe despre taica parinte sa iti spun cat de aproape il simt si ce minuni a facut pt mine putem vb mult pe tema asta.In fiecare zi ai dau slava lui Dumnezeu pt toate datorita credintei pe care am invatat-o de la parintele Visarion.Pt mine este un inger care stiu ca vegheaza asuprea mea si minunile dansului le vad la tot pasul.Nu stiu cum sa ma exprim dar am vazut ca esti baiat destept si intelegi foarte multe lucrururi.El ne calauzeste pasii si simt asta.Doamne ajuta!Pt mine e chiar o minune .
|
Nu generalizez, dar o parte dintre visarionisti nu cunosc dragostea, ci doar pura habotnicie.
Un parinte cu viata foarte aleasa, casatorit dar cu randuiala de sine foarte aspra, a mers (neavand de ales, dupa multe insistente) la o familie de visarioniste, spre a face Sfestania. A savarsit slujba, apoi a vazut o icoana pe un perete si a intrebat: "Este sfintita aceasta icoana?" Iar sotia si fata au raspuns: "Da, cum sa nu fie, este chiar de la taica Visarion, el a sfintit'o." La care, parintele a spus: "Pai el nu este preot, deci nu poate sfinti o icoana cu rugaciunile din Liturghier." La care, cele doua gazde zic, profund atinse: "Parinte, sunteti foarte norocos ca nu este si sotul meu acasa, caci v'ar fi aruncat pe geam." La care parintele a ramas fara cuvinte.
Intamplare de o realitate trista. Nu va indoiti de autenticitatea ei.