View Single Post
Vechi 06.05.2009, 23:37:56
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
cine spune ca e usor... esti amuzanta... inseamna ca nu cauti bine. ai rabdare...
stiu ca e foarte greu si e aiurea sa astepti pe cel care sa-ti respecte, inainte de toate, virturile. insa, sa stii de la mine ca, nici macar pentru cel care va accepta sa te astepte pana la casatorie nu poti baga mana in foc. oamenii isi arata adevarata lor fata in timp si in momentele de cumpana. la greu abia vezi pe cine ai alaturi. un partener e puternic prin modul in care poate depasi o situatie critica. atunci vezi cu adevarat de cine ai avut parte.
roaga-te si mergi cu nadejde inainte. ce-i al tau e pus deoparte. cu siguranta. niciodata nu e prea tarziu sa pui de un bun inceput. insa nici nu lasa sa treaca timpul pe langa tine. grabeste-te incet...
Doamne ajuta!
Din pacate in momentele de cumpana in viata ne dam seama ca suntem nimic fara Dumnezeu ...ajutor primesti dar ce oferi tu in schimb suflete? cam asta este tendinta mea de a gandi acum...iar referitor la el,cel care m-a ranit este un copil si maturitatea vine greu uneori ,eu iert foarte usor cu ajutor de Sus evident altfel ....problema este ce te faci cand durerea este mare si nu esti genul sa spargi,sa tipi sa faci cine stie ce grozavi si esti genul de plangi ...si plangi de simti ca ai facut-o pentru tot neamul nene ...stiu pare absurd ce spun poate .....uff grabeste-te incet .....teama ca o poti pati iar te inhiba si preferi sa muncesti ,sa citesti ,sa ignori varsta ,sa uiti uneori ...
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote