Daca unii useri ar fi ( sau macar ar incerca!!)capabili sa treaca peste [COLOR=Red]URA[/COLOR][COLOR=Red], Prejudecata[/COLOR] pe care o simt vis-a-vis de un coleg/colega de forum, atmosfera ar fi cu adevarat linistitoare. Am fi cu adevarat crestin inseamna sa fii capabil [COLOR=Red]sa recunosti[/COLOR] cand gresesti, sa ai capacitatea de [SIZE=3][COLOR=Red]a discuta civilizat![/COLOR][/SIZE] Fara injurii, fara jigniri gratuite!! Ne ascundem in spatele cuvintelor, in spatele atitudinii de "bun crestin", de om drept, dehh iubim adevarul...suntem detinatori de adevar absolut si atacam [COLOR=Red]OMUL [/COLOR]nu ideea! Daca ar fi cu adevarat dorinta de indreptare...si nu atac la perosoana!! Nu am lua in derandere orice postare a lui/ei, nu l-am jigni incontinuu, nu l-am acuza de sfintenie sau habotnicie sau erezie sau orice altceva!!!! am fi capabili sa spunem deschis , cand este cazul, evident! da frate astazi uite astazi ai gandit bine![SIZE=2][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]Dar ura, mandria, rautatea, dorinta de a spune mereu ultimul cuvant, ne impiedica sa fim UMANI!!![/COLOR][/SIZE][COLOR=Black]
Cred ca ar fi cazul Admin, sa dai "Pauza de scris" celor ce continua sa jigneasca si sa transforme forumul in loc de rafuiala proprie! Nu doresc cenzura, nu doresc sa schimb pe nimeni, nu doresc sa fiu aprobata, inteleasa, [SIZE=3]doresc sa putem discuta civilizat si cu mai multa responsabilitate (ca sa nu-i spun bun simt...)
Cei ce nu va/ma suportati si nici nu doriti sa o faceti folositi facilitatea ignor list!
[/SIZE][/COLOR]
|