-daca va vor face cazuri ale shtiintzei shi medicinii shi patologiilor shi diagnosticelor, sa va bucuratzi shi sa nu va temetzi caci vetzi cobai shi material pentru experientzele lor sinistre shi astfel vetzi fi asemenea sf. Ap. Andrei,
-daca va vor face schizofrenici pentru ca il urasc pe Hristos sa va bucuratzi caci a avea mintea rupta shi scoasa din patimi shi cele 7 duhuri rele peste care troneaza minciuna "lenevrinea" cu cele 8 ganduri ale rautatzii pe tronul satanicesc shi al proorocilor mincinoshi ce se vor arata blanzi la inceput, vrand sa arate chipul ascuns al ereticului ce mimeaza smerenia shi cunoshtiintza shi dreptatera shi vrednicia cu marea ei sulimenizare interioara shi exterioara a prieteniei fatzarnice shi prefacute ca nu se preface de loc shi se simte bine shi nu-i pasa shi petrecea asha cu mare indraznire toate spurcaciunile shi poftele cele rele shi pizmuitoare shi barfitoare shi preluand moda fierejexy, deci a avea schizofrenie pentru Hristos este cel mai mare dar de sus, caci schizis inseamna rupere iar frenos inseamna minte shi asta este calea desavarshirii monahiceshti, ruperea mintzii din patimi shi de la gloria gLumii, deci Bucuratzi-va daca va vor osandi shi eticheta shi va vor considera ca ceva rau shi va vor prigoni shi ura crezand ca aduc jertfe lui Dumnezeu, caci rasplata voastra mare va fi de la Hristos...
-daca vor zice ca suntetzi frigizi indemnadu-va la curvie in casatorie sau in relatzia voastra ca sa faca din ea o curva careia ii place sa fie curva shi tzipa mereu plina de dorul curvie shi placerea poftelor desfranarii, sa nu-i credetzi shi nu urmatzi "tratamentele" lor prin care vor sa va iadifice caci vetzi ajunge in sheol, shi chiar daca vor zice ca asha trebuie sa faci in scopul procreerii sa nu-i ascultatzi, deci nu urmatzi shtiintzele shi credintzele antichristice ale diavolului din desfranata evreica, a jidovilor "baietzi deshteptzi" shi descurcaretzi care spun mereu cand eshti deznadajduit, intrand in copil: "nu te teme, te voi ajuta"
-iar daca va starnesc nemultzumirea mintzind, amestecand minciuna cu adevarul, shi va doare nedreptatea din pricina insinuarilor rautacioase shi viclene sa nu punetzi botochiulshiurechea burdelului pentru ca sa putetzi rabda shi asculta de Dumnezeul Dragostei care spune ca aceia ma iubesc pe Mine care fac Voia Mea shi asculta poruncile Mele shi tzin Calea Mea, a purtarii "nebuniei" Crucii Mele pana la sfarshit... pe calea duhului umilit, inimii frante shi smerite cu multa umilintza shi smerenie shi cruce shi ocara de la altzii presarata pe cale caci pe aceea Dumnezeu nu o va urgisi shi o va pazi de ceasul cel rau ce vine peste intreaga gLume... deci iertatzi, iertatzi, iertatzi pentru voi, ca sa fitzi iertatzi shi voi dar shi iubitzi pentru Dumnezeu shi pentru ei... ca asha ne-a invatzat CLD de la inceput shi pana la sfarshit, cand timp nu va mai fi shi Domnul implinid cele de pe urma asha cum este Scris shi va zice:"Savarshitu-Sa", caci nimic nu face pana nu scrie prin sfiintzii shi proorocii Sai shi nimic altceva nu face decat ceea ce este scris.
|