View Single Post
Vechi 07.01.2007, 23:28:48
Luly Luly is offline
Member

Data înregistrării: 23.11.2006
Implicit

Cu privire la afirmatiile tale nu pot sa spun altceva decat ca sunt cele mai mari minciuni pe care le-am auzit vreodata adresate BOSV.

Ce studiu ai facut tu? Cum ai ajuns la concluziile astea? Pe parcursul acestui studiu ai fost periodic la slujbe religioase din cadrul BOSV? Ai avut discutii cu reprezentanti ai BOSV? Ce fel de studiu ai facut, daca toate afirmatiile tale sunt false? Ce scop au afirmatiile acestea? Cred ca ar trebui sa te gandesti f mult la afirmatiile pe care le-ai spus si sa faci un studiu corect care sa lamureasca lumea si nu unul care sa produca confuzie...

Ceea ce spui tu cu privire la Sf Ier. Glicherie este fals! Prin afirmatiile facute la adresa lui si despre hirotonia nevalida a arhiereilor ma convinge de faptul ca "studiul" ala pe care il faci tu este plin de minciuni , deci nu e ceva credibil.

Citand EuCristi:

Inca o rugaminte...de acum, fiecare, aduceti la ceea ce spuneti o bibliografie pentru cercetare. Va multumesc.

Daca aveai rabdare si citeai si celelalte pagini vedeai ca la majoritatea afirmatiilor mele gaseai bibliografia. Sper ca si tu sa respecti ceea ce ceri si sa prezinti biblografie la cele spuse.