"
Da!,viata este Hristos,nu este viata asta....iar pana atunci,noi mancam,bem,ne bucuram,mergem cu masina,stam pe net,ne casatorim,sau nu,ne uitam la televizor...toate intru Hristos.
Nu inteleg de ce vorbesc unii "credinciosi",despre Hristos ca despre ceva ce nu are legatura cu pamantul pe care calcam,cu aerul pe care-l respiram si cu acest organism pe care-l intretinem!!!!???? De parca Hristos ar fi ceva dincolo de toate acestea! Mai veniti-va in fire,caci in acest fel,mai degraba tind sa cred ca Hristos este imaginar,decat asa cum este El simtit in viata noastra de zi cu zi.
__________________ "
eu nu am nimic cu aerul sau cu mancarea sau bautura ( pot sa beau si bere si vin ) , cu bucuria pamanteasca , cu masinile ( am carnet ) , cu casatoria , cu pamantul etc ... insa cu pacatul nu sunt frate ci vrajmas caci si pacatul este vrajmas al lui Hristos , al iubirii Lui ... una e sa te bucuri de un lucru pamantesc , si alta e sa abuzezi de darul lui Dumnezeu daruit tie , sa te bucuri in mod abuziv , exagerat ... sa nu inlocuim pe Hristos cu pacatul , ca ne inselam pe noi insine ... Hristos nu e impotriva pamantului pe care El l-a creat , insa nu are nimic in comun cu pacatul , care e inventia si imaginatia omului , e lumea imaginara a omului care respinge Realitatea ...
|