View Single Post
Vechi 07.05.2009, 11:51:54
eduardd
Guest

Implicit

Sophia, nu am certitudinea ca peste tot se intampla astfel, ceea ce este si firesc dealtfel..insa doresc sa iti spun ca exista (inca) preoti de tara cu parohii sarace. Preoti cu enoriasi saraci (majoritatea vaduve) care umbla din poarta in poarta, din prieten in prieten (cu telefonulsau chiar vizita), din institutie in institutie si suporta cu rabdare injuriile voalate sau jignirile repetate, pentru a strange bani sa rafaca biserica! Oamnei care inghit mereu mizerii de genul, da iar ceri bani?? De ce nu iti da statul..Dar cate parohii primesc ajutor?? Cati stiu ca sus intr-un varf de munte exista un sat unde poate nici lumina electrica nu este dar exista Biserica! Exsita un preot! Care a ales sa stea acolo pentru a sluji Sfanta Liturghie. Daca vei cauta la acest trheand vei gasi un topic infintat chiar de mine numit "daruind vei Doband". Te rog citeste-l si vei intelege. Da sunt si preoti bogati cu masini luxoase, dar sa nu-i denigarm pentru acestia si pe cei ce au inteles preotia ca pe un Dar nu ca pe o meserie. Intrebai si pe un alt topic, din ce traiesc preotii in diaspora. Am si eu o intrebare, esti preuteasa? sau viitoare preuteasa?
Reply With Quote