View Single Post
Vechi 07.05.2009, 20:06:56
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Fani,imi pare bine ca mai intalnesc pe-aici si oameni care gandesc profund situatia si nu judeca totul in aparenta,atat de simplu si de aspru in acelasi timp,de parca situatiile nu ar avea de la sine mult mai multe trasaturi,decat le afisam noi aici,in mod subiectiv,bine-nteles.
Iar cel mai bine imi pare ca,gandesti asa profund in conditiile in care esti si o persoana avizata,cu pregatire teologica.
Oricum,cu Emanuel nu ajungi nicaieri,nici tu si nici altcineva,de pe-aici sau...din jurul sau,probabil.Si-a bagat capul in carti si nu vrea sa si-l mai scoata,ca sa mai si traiasca cate ceva din ce citeste despre viata.Din cate stiu,este si cu manastirea,sau a fost in manastirea,apoi s-a dezis de BOSV,apoi iar de BOR,critica,slaveste in acelasi timp mortii de altadata...si,probabil ca nici dansul nu mai stie pe ce taram se afla.Acum,bine ca a incetat cu "anatema" pe care o atribuia fiecaruia pe-aici....Nu ai cu cine discuta!!!
Iti multumesc mult, Ory, pentru cuvintele de apreciere. Si eu iti apreciez bunul simt, realismul si sinceritatea.
Pe Emanuel nu-l putem convinge, dar vad ca unii il cred si iau viziunea lui asupra Bisericii, canoanelor etc drept buna. De asta insist, ca macar sa vada acestia si alt punct de vedere. Apoi sa faca ei alegerea dupa mintea si inima lor.
Dar sa stii, Emanuel, ca scrii atat de mult si te repeti atata ca eu, sincer nici nu apuc sa-ti citesc toate mesajele sau le citesc foarte pe diagonala. Ma gandesc ca si altii fac la fel. Asa ca daca vrei sa fii citit, scrie mai putin, mai sistematic si mai la obiect.
Reply With Quote