"Dar sa stii, Emanuel, ca scrii atat de mult si te repeti atata ca eu, sincer nici nu apuc sa-ti citesc toate mesajele sau le citesc foarte pe diagonala. Ma gandesc ca si altii fac la fel. Asa ca daca vrei sa fii citit, scrie mai putin, mai sistematic si mai la obiect. "
io prefer ca sa mai iau niste bobarnace de la altii in viata asta decat sa ma duc in iad apoi ... cred ca ai inteles ce am vrut sa zic ...

... nu pot sa scriu mai putin daca doresc sa dau niste raspunsuri complete ... cat timp o sa mai doresc asta desigur ... insa , prefer sa fiu " nebun " in lumea asta , sa mai se uite altii la mine cu subanteles uneori , decat sa pacatuiesc ... nu e mare lucru , si nici macar nu sufar absolut deloc cand vad bobarnace de la altii ... din contra , ma bucur ... si ma uit si io la ei intelegator , caci chiar ii inteleg , ca stiu ca daca ei vor sa pacatuiasca cine ii poate opri ... in nici un caz eu sau Dumnezeu ! asta pot sa o inteleg , si respect libertatea fiecaruia ... insa rar sunt oameni care sa se poarte urat cu mine , in general cam trecem unii pe langa altii si mergem fiecare la locu lui , fiecare cu felul lui de a fi si cu treaba lui ... e simplu sa alaturi de Dumnezeu in viata asta , insa nu toti considera asta " realism " ...