" de altfel intrebarea ta mi se pare foarte nepotrivita si ilogica. Tot asa bine as putea sa te intreb eu daca tu ai pocainta sincera pentru faptul ca ii faci pacatosi pe toti cei care iau anticonceptionae sau dau pogoraminte, si zici ca femeile se vor parli in iad daca au menstruatie. Cum tu nu esti de acord ca este pacat, ce sens are sa te intreb eu daca te-ai pocait?
Si odata pentru totdeauna: nu am de gand sa spun pe acest forum daca am luat sau nu anticonceptionale.
Am intrat aici sa ii raspund Annei "
pai eu cu ce sa pacatuiesc daca ce am zis am zis din sfintii parinti ? e pacat sa vorbesti de la sfinti ? au zis ei pacate ? daca ei au zis ca e pacat , ce pacat e sa zici si tu la fel ? insa chiar daca tu nu ai luat antic. , ceea ce nu cred , insa ai sfatuit pe altii sa o faca ; iar asta cere argumentatie ; si eu te-am intrebat ce argumentatie ai tu : de la cine ? de la tine sau de la Hristos ? de aia ti-am pus intrebarea daca esti in stare sa ii zici si lui Hristos la judecata ca vrei dezlegare la asemenea pacate ... daca ai curaj sa sfatuiesti si pe altii la pacate , fa-o pana la capat , si spune daca ai sa faci asta si in fata lui Hristos , ca sa vedem daca actiunea ta de acuma are un final bun sau rau : dupa roadele lor ii veti cunoaste ... deci daca Hristos iti va da dezlegare la antic. atunci io nu mai am nimic de zis ... sa vedem finalitatea , ca pacatul intotdeauna incepe cu o bucurie aici si se termina cu o suferinta dincolo ... deci sfaturile tale si pacatul antic. are o finalitate buna dincolo , la judecata ? cum anume ?
|