View Single Post
Vechi 08.05.2009, 02:06:07
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de trandafiralb Vezi mesajul
@sherlock_holmes : "logica" ta despre cresterea demografica e gresita, netinand cont de multi factori. De exemplu razboaiele (batalii, lupte) si bolile au un cuvant major de spus. Cat despre gaura neagra si Pamantul ... :) sa trecem peste.
Adevarul este prezentat in Biblie, si cine vrea sa il cunoasca, sa cerceteze nu cu mintea, ci cu inima.
draga trandafirule_alb,

Spune-mi tu mie cum sa cercetez Adevarul cu inima si am sa incerc sa te ascult...ai dreptate partial aici,eu zic ca si cu mintea si cu inima...oricum nici macar nu am inceput sa fac lucrul acesta.

Ceea ce am scris era si o metafora,din pacate eu sint un om f vesel,nicicind serios ( poate doar inainte de spovedanie ).

Cind am spus ca natalitatea sa se dubleze la 100 sau 200 de ani am subinteles si razboaiele,molimele...
Daca observi,de la anul 7000 inainte de Hristos pina in zilele noastre,populatia a crescut de la 7 milioane la aproape 7 miliarde,desi au fost razboaie nimicitoare aproape continuu,molime,etc.....iar in 2 milioane de ani anteriori pina la 10 000 BC,abia a atins 1 milion....din punct de vedere matematic ar insemna o exponentiala ce tinde spre zero mare parte a timpului.

Daca am pleca acum 2 milioane de ani numai cu 2 hominizi,care s-ar dubla la fiecare mie de ani ( adica dupa o mie de ani sa fie 4 hominizi )....tot am obtine un numar de oameni care nu ar incapea in Univers.

O sa revin cu date si despre datarea virstei Pamintului si altele...