View Single Post
Vechi 08.05.2009, 07:28:54
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de madaco Vezi mesajul
sunt si eu noua pe aici...si am vazut discutia despre adventisti...sincera sa fiu..am un coleg adventist..cat m-a ajutat el..de cand il cunosc,nu m-a ajutat niciun ortodox...:|ei au creditnele lor..asa cum le avem si noi pe ale noastre..ei amcar isi respecta ziua de sambata...noi duminica face de toate...de la mancare la treburi complexe...de ce?de ce ei respecta aceaasta zi iar noi nu>nu fac vreo referire..este o generalizare...a ortodocsilor...si recunosc ca desi sunt ortodoxa intru des pe site-urile lor ca sa mai aflu cate cv..asta nu inseamna ca imi reneg religia sau ca am trecut de partea lor..sunt oamnei deosebiti,dar problema e ca voi vedem suprafata,vedem doar ca sunt dusi sau ca incearca sa ne induca nustiu ce...sper sa nu ma injure careva..e o simpla parere...

Sa nu fii atat de naiva si sa crezi toate piesele de teatru pe care le fac acesti oameni...acum cu fapta,maine cu vorba , poimaine te iau si te boteaza...
De ce judeci ortodocsii ca fac asta si asta...DE CE NU INCERCI SA INVETI DIN GRESELILE LOR , FA TU CEEA CE AR TREBUI SA FACA UN CRESTIN (si cand vb. de crestin sa stii ca ma refer la ortodocsi, pai ereticii sunt crestini?) , POATE TE VAD ALTI CRESTINI SI SE IAU DUPA TINE, SI ASTFEL NE FACEM SI NOI MAI BUNI (-in fata ereticilor care nu contenesc sa ne puna la zid prin binecuvantatul lor "papagal" pe care l-au capatat la intalnirea cu Domnul pe fundul apei).
Apoi sa nu uiti ca ei sunt o mana de oameni(sectarii) care se feresc de ochi lumii , dar care fac diferite faradelegi in taina , apoi fac asa zisa pocainta de seara, si dimineata reiau de unde au lasat... ca adventistul (prietenul) te ajuta, sa nu crezi ca nu incearca "convertirea" ta, SE VEDE SI DIN VORBELE TALE CA DEJA TE-A MANIPULAT...ai grija de viata ta si de Biserica ta , ca in zilele noastre APOSTAZIA SI ADERARAREA LA SECTARI cred ca constitue cea mai mare faradelege...AI AUZIT DE PACATELE IMPOTRIVA DUHULUI SFANT?