View Single Post
Vechi 08.05.2009, 10:50:55
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
eu nu asta te-am intrebat ; da ma rog ...
te-am intrebat daca ai sa poti cere cu constiinta impacata de la Hristos binecuvantarea sau dezlegarea , zii cum vrei , pentru anticonceptionalele pe care le-ai folosit tu sau le-au folosit altii , la care le-ai dat tu sfat sa le foloseacsa ; poti face asta ?

ca daca spui ca poti , atunci problema ma depaseste total pe mine ; nu iti mai aduc nici un argumente de la sfinti ca nu mai are rost ; o sa fie problema intre tine si Hristos la judecata ...
Pai ca sa te linistesti si sa nu mai incerci sa ma convingi: da. O sa-i spun ca am actionat dupa cum mi s-a parut mai bine. Dar ii las lui Dumnezeu ultimul cuvant. Daca El o sa-mi zica ca nu am facut bine, pe El o sa-l cred si o sa-l rog sa ma ierte! esti multumit?

Insa pot spune ca am facut si fac multe alte pacate de toate felurile care ma ingrijoreaza mai mult si pentru care cer iertare de la Dumnezeu si sper in mila lui.
As vrea sa-ti mai spun ca siguranta absoulta in propria curatie chiar intr-un singur domeniu nu mi se pare ca miroase prea a bine.

Cat despre tine, Dumnezeu sa te ajute si intr-adevar sa fie asa cum crezi tu cu energiile tale. Nu pot eu sa imi dau cu parerea despre starea ta. Fii insa atent - pericol mare de mandrie si de interpretari gresite. Cu chestiile astea nu e de joaca. Sper ca te lasi sfatuit de un duhovnic, sau sunt toti dati fiarei apocaliptice ecumeniste si nu ai incredere in ei?
Reply With Quote