View Single Post
Vechi 08.05.2009, 14:58:03
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de Adelinne Vezi mesajul
Din pacate in momentele de cumpana in viata ne dam seama ca suntem nimic fara Dumnezeu ...ajutor primesti dar ce oferi tu in schimb suflete? cam asta este tendinta mea de a gandi acum...iar referitor la el,cel care m-a ranit este un copil si maturitatea vine greu uneori ,eu iert foarte usor cu ajutor de Sus evident altfel ....problema este ce te faci cand durerea este mare si nu esti genul sa spargi,sa tipi sa faci cine stie ce grozavi si esti genul de plangi ...si plangi de simti ca ai facut-o pentru tot neamul nene ...stiu pare absurd ce spun poate .....uff grabeste-te incet .....teama ca o poti pati iar te inhiba si preferi sa muncesti ,sa citesti ,sa ignori varsta ,sa uiti uneori ...
in astfel de cazuri pur si simplu nu ai ce face. doar sa te rogi. timpul este singurul care iti va vindeca rana... asta e. cunosc sentimentul, crede-ma. nimeni si nimic nu-ti poate alina durerea decat pe moment. insa trebuie sa platesti tribut, in timp. timp ce va trece in functie de tine. mai greu sau mai usor, mai mult sau mai putin... timpul este medic generalist...
Doamne ajuta!