Subiect: invatat
View Single Post
Vechi 08.05.2009, 16:02:18
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Problema e ca am atatea adunate acuma ca ar trebui sa muncesc pe branci, dar cu cat ma gandesc mai mult cu atat imi vine sa fac altceva. Si cred ca mi-e si frica sa nu scriu prostii. Urasc sa scriu lucrari.
Cred ca noi semanam foarte mult, Anna! Exact asa sunt si eu, dar exact. Pana la urma am reusit sa scriu niste lucruri totusi, dar incet, incet. Probabil esti si perfectionista si te blocheaza faptul ca stii ce bine ar trebui sa scrii si ti-e frica sa nu scrii mai putin bine? eu asa sunt.
Acum de fapt pana la inceputul lui iunie ar trebui sa scriu una care nici nu ma prea intereseaza, in plus, si prefer sa scriu pe forum, pentru ca aici nu trebuie sa perfectionez ceea ce scriu si imi permit sa aproximez, sa gresesc cu duiumul.. O fi o ispita?

Cred ca foloseste cand te simti asa sa incepi, chiar daca ti se pare imens. Cand incepi, si faci macar cativa pasi, te simti mai bine si ai chef sa continui. Si daca ai un plan de lucru si ore cand te straduiesti sa muncesti, si ore cand te relaxezi, pana la urma reusesti sa inaintezi si intri in joc.
Reply With Quote