Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu
Am si eu o ispitire: ce zici, atunci cand Hristos n-a condamnat-o pe femeia curva, oare i-a luat apararea in fata invinuitorilor?
Adica ce vrei tu sa zici e ca "a nu condamna" e totuna cu "a lua apararea". De fapt, e o diferenta. Pentru cel ce vrea sa o vada.
|
Este foarte interesant cum fiecare intelege ce vrea din aceasta scena cutremuratoare din Evanghelii
Hristos nu a condamnat-o?.... Dinpotriva a condamnat-o intre patru ochi,cu blindete, insa intr-un fel in care a luat-o cu frisoane si sudori, cind s-a uitat in ochii ei, adinc, si recomandindu-i sa nu se mai culce cu nimeni de acum inainte, ea SI-A VAZUT MOARTEA CU OCHII, IN CAZ CA O VA MAI FACE...ea s-a ingrozit de moarte, a vazut cu ochii ei Iadul ce o astepta, si l-a simtit, si si-a dat seama ca singura scapare este sa-L URMEZE!
Asta a avut loc intre El si ea
Partea I referitoare la lectia pe care i-a invatat pe cei ce voiau sa o omoare a FOST o LECTIE care-i viza in special PE EI, pe cei care voiau sa o execute
Asa cum am mai vorbit noi despre schimbarea in ALT OM, asa si cei MARI care gresesc trebuie sa se schimbe RADICAL
...si asta nu ca le spunem noi pacatosii de rind ce sa faca, CA NU ASTA URMARIM, dar ei mai presus de orice :
SUNT MODELELE NOASTRE!!!!! SI ALE COPIILOR NOSTRI!
Ca urmare sa se hotarasca RAPID ce vor sa faca, si cu cine voteaza!!!!!!...