View Single Post
Vechi 08.05.2009, 18:19:22
bmd
Guest

Implicit

Prietene imi esti prea complicat!
Eu am recunoscut dintr-un inceput ca sint NIMIC!
Nu mi se potriveste mesajul meu mie pentru ca eu nu incerc nici sa ma fac placut, nici sa-mi fac prieteni si nici sa fiu intr-un fel anume pentru ca asa-i traditia, asa se obisnuieste, sau asa am citit. Sint cum sint! Si nu-mi place cum sint; dar niciodata, NICIODATA nu voi spune "iarta-ma" daca in spatele cuvintelor atea nu stau eu si vointa mea. Si cind spun iarta-ma inseamna ca am gresit, imi recunosc gresala si nu mai continui pe aceeasi linie pentru care mi-am cerut iertare!
Te rog mult, gindeste-te la cele spuse de mine si daca nu-i doar automatism acest "iertati". Cuvintele au mare pret si nu trebuie aruncate asa ca banii fara acoperire pe piata pentru ca se devalorizeaza! Si daca nu mai are valoare, nu-i mai trebuie la nimeni acest "iertati"!
Tu spui ca "Iertati" facea apel la ceva crestinesc. Aici este baiul, tu faci apel la efectul cuvintului in celalalt! "Te-am facut troaca de porci dar mi-am cerut iertare asa ca daca esti crestin taci si inghite ca mi-am cerut iertare" Pai iertati are (ar trebuii sa aibe) in primul rind un efect asupra ta adica acela de a regreta cele spuse.
Ori nu-i asa nu poti regreta in acelasi mesaj ce ai spus (o poti face eventual in alt mesaj si cum spuneam oprindu-te de a mai merge pe linia pe care tu insuti prin iertati o consideri gresita.)
Te-am ranit?
Este bine! Exista in fiziologie un mecanism al durerii care aduce vindecarea!