View Single Post
Vechi 08.05.2009, 18:34:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Iar, interpretam cum ne convine:
Este interpretarea parintelui Savatie.
Cearta-te cu el.

Citat:
David da, de acord, nu a dorit moartea unsului lui Dumnezeu insa nici nu l-a ascultat pe Saul, ci s-a ascuns in cele mai adinci pesteri si fugea de el!!!!!(observi diferenta), si il si judeca ca altfel nici nu ar fi fugit, nu?logic! prin judecarea facuta si-a dat seama ca este indracit,...si astfel a avut comunicarea lui DIRECTA cu Dumnezeu,...samd
Nu l-a "judecat" asa cum il judecam noi luandu-ne dupa vorbele altora ci era in mijlocul problemei care il afecta personal fiind o chestiune de viata si de moarte si nu de orgoliu.

Si nu pentru ca l-a considerat indracit, Dumnezeu a vorbit cu el. N-ai decat sa te duci la o exorcizare si sa arati matale cu degetul spre cati indraciti vrei, chiar daca ai dreptate, asta nu o sa te faca sfant(a).

Citat:
este incredibil cum o dam noi cotita, bazindu-ne pe faptul ca boborul nu are voie sa interpreteze...ce sa interpretezi?
Sigur ca are, atat timp cat nu o ia razna de la prea multa interpretare (aiurea).

Citat:
cind in pasajul asta totul este clar, prin asta se si numeste Biblia Cartea Cartilor!
Pentru matale o fi..
Si pentru protestanti, lucrurile sunt foarte clare cand se apuca sa poceasca Scriptura. Doar ca ei nu spun "eu cred ca Scriptura zice aici asa.." ci spun "Scriptura spune..".
Asa se vede duhul care le da talmacirea, ca se pun pe ei si mintea lor in locul Cartii Sfinte.

Citat:
Nu cred ca este in avantajul nostru sa ne complacem in nereguluile eretice ale episcopilor deoarece vom fi partasi la aceste fapte si pierdem......
Serios? Care nereguli eretice?
Ai fost matale de fata cand a vorbit ziaristul cu IPS? Stii in ce a constat discutia?
Eu n-am vazut decat o inregistrare din care nu se intelege mare lucru, "tradusa" chiar de ziaristul in cauza.
Te-am invitat si pe tine sa-mi arati partea in care se aude cum ca IPS cere bani sau alte favoruri.
Nimic?
Pai atunci de ce vorbesti aiurea?

Citat:
prin faptul ca am tacut cum spune P Savatie(acest lucru trebuie sa-l spuna poporul sau personalitati independente de "carierismul bisericesc" nu un preot care este si normal sa tina la tagma lui si sa le spuna tuturor sa taca din gura, sau poate da ar fi avut dreptul daca locuia jerpelit intr-o pestera departe de lume...dar el si conturile lui banuiesc ca sunt departe de asemenea forme de austeritate)
Care conturi? Ai dovezi?
Daca nu, vorbesti cu pacat.
Matale stii decalogul?
Porunca a 9a o stii?

Citat:
Cind toata tara cloceste de golaneala si coruptie este normal ca acest gunoi de care nu mai face fata guvernul sa-l inlature, se va revarsa din belsug si in biserica ca doar sunt aceeiasi oameni, nu altii importati dintr-o tara civilizata
Haha..nu mai face fatza, de ce, ai impresia ca incerca? Dar asta e alta problema.

Ca dumneata amesteci suspiciunile dumitale cu realitatea ti s-o fi parand normal, dar din punct de vedere psihiatric chestiile astea au un nume.
Insa de aici incepem sa o luam razna ca nu mai discutam punctual ci aiureli si asa nu o sa o scoatem niciodata la capat.