View Single Post
Vechi 08.05.2009, 23:49:54
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 113. Pucioșii cheamă noi adepți la propovăduire (partea a II-a)

[COLOR=purple]113. Pucioșii cheamă noi adepți la propovăduire (partea a II-a)

[/COLOR]
Liderii pucioși sunt din nou scoși în evidență, pretinzându-se o oarecare echivalență valorică între vorbirea lor și vorbirea “Dumnezeului de la Pucioasa”:

[COLOR=blue]“ – Așa vom lucra, vă răspund Eu, Domnul, ucenici din cer, la masa Mea împreună cu voi în zi de sărbătoare pentru voi. Stăm la masă cu poporul cuvântului Meu de azi și privim la lucrul său din ziua aceasta ca să grăim pe viu apoi pe cele ce se așează pe masă din gura Mea și din gura lor,[…]” [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

Liderii pucioși sunt îndemnați apoi să-și ridice noi ucenici, care să-i înlocuiască pe cei plecați în ultima vreme și cu care să se ușureze în lucrul lor cel greu. Aceștia sunt chemați la vestirea “Cuvântului de la Pucioasa” peste tot pământul, și vor fi numiți și apoi trimiși unul câte unul…tot de către liderii pucioși, care vor face alegerile în numele Dumnezeului lor:
[COLOR=blue]“[…] voi, copii din porți, să deosebiți între ucenici și pentru lucrul cel pentru Mine, și numai pentru el, căci voi sunteți sub greul cel pentru vestirea Mea peste pământ, iar grijile pentru poporul sfințit sunt multe, multe, tată, și vă lasă pe voi fără ucenici, fără ajutor pentru lucrul cel care rămâne, cel care nu se va lua de la voi și de la poporul Meu. O, e mare, mare nevoie de vestire a Mea peste pământ, tată. Vin sfinții din cer cu Mine și mărturisesc pe pământ la masa cuvântului Meu de la voi, iar cei de azi ucenici ai Mei, care se aleg să facă lucrul mărturisirii venirii Mele, trebuie să fie numiți de Mine prin voi, și nu fără de trimitere să facă ei lucrarea aceasta, ci după Mine să lucreze ei, și după cum Eu cuvintez. Amin.”[/COLOR] (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)
Noii aleși ca ucenici primesc și ei binecuvântare la “lucrarea de cuvânt”, adică la propovăduirea pucioșească, la care vor trebui să se miște vioi:
[COLOR=blue]“ Și acum, în zi de praznic de ucenici și de ucenițe din cer și de pe pământ laolaltă, Eu, Domnul, binecuvintez lucrarea Mea cu voi, și a voastră cu Mine, și între ucenici lucrare de cuvânt, și fiți, tată, vioi, căci voiesc să vadă cei din cer ucenici ai Mei creșterea voastră din cuvântul Meu cel de ieri și cel de azi peste voi. “ [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

Apoi se sugerează că urmează un război distrugător pe pământ, cu avioane și rachete:
[COLOR=blue]“ Să plângi, omule, când auzi de la Dumnezeu ce ai făcut tu înaintea Lui de când El te-a zidit și până azi! Să plângi […] că te-ai suit apoi și în văzduh cu toate făcăturile tale cele spre slujirea ta, și care se vor năpusti ca niște arme dușmane curând, curând împotriva ta, căci tu spui: „Am de toate, și sufletul meu se desfată“. O, bucuria omului se preface în plâns la capătul ei[…]” [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

Pucioșii lansează apoi o învățătură nouă, care, dacă va fi acceptată de Biserică, va duce la modificarea Crezului Niceeo-Constantinopolitan: “Fiul purecede din Tatăl ”:

[COLOR=blue]“ – În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine.”[/COLOR] (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

[COLOR=blue]“[/COLOR]Dumnezeul Pucioasei” se plânge mereu că e un Dumnezeu necăjit: toate îi merg pe dos; noroc cu șfinții din cer care-i vin în ajutor:
[COLOR=blue]“ O, grăirea din cer ar fi să nu se mai sfârșească pe pământ, că e vremea ei acum, dar ai nevoie de ucenici, o, Doamne. O, necăjit ești Tu pe pământ acum! Venim cu Tine, Îți venim în ajutor noi, cei din cer ucenici ai Tăi, așa cum Ți-am fost și pe pământ, ba și mai mult acum[…]”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

Apoi, creștinii de rând sunt îndemnați să meargă la preoții bisericii și să le ceară, ca unor învățători, să le arate ei pe Domnul și pe Duhul Sfânt. Iar ei desigur că n-o să le poată arăta nimic, pentru că acum Domnul și Duhul sunt numai la Pucioasa, și de aici nu se mai duc nicăieri în lume:
[COLOR=blue]“ O, fii ai oamenilor, înțelegeți voi că suntem cei vii atunci când voi ne cereți vouă pe noi mijlocitori prin grăirea voastră cu noi? Vă îndemnăm pe voi să mergeți în cete-cete la cei ce s-au așezat peste voi în nume de învățători ai mântuirii voastre cea de la Domnul și să-i întrebați de Domnul și de voi și de Scripturile cele de apoi și de Duhul Sfânt Mângâietorul, Cel promis de Domnul că vine pe pământ, și să vi le arate ei pe acestea, căci s-au pus vouă învățători. ”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

Și atunci, iată că li se oferă și soluția: să asculte de cuvântul “ucenicilor Domnului de la Pucioasa” și să se facă și ei propovăduitori neabătuți ai cuvântului pucioșesc care le grăiește din ceruri:
[COLOR=blue]“ O, ascultați de cuvântul ucenicilor Domnului, căci vă grăim vouă. Fiți cuvânt, fiți purtători de sfințenie, și nu vă veți lepăda de Cel ce grăiește vouă din ceruri, căci sfințenia vă ajută să-L cunoașteți. ”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

“Sfinții” de la Pucioasa dezvăluie taina că vrăjmașii lui Dumnezeu sunt îmbrăcați acum cu haine de sfânt și lucrează cu taină mare:
[COLOR=blue]“ O, e mare războiul prin cele ce nu se văd ale lui! O, e vreme de îndemnare la luptă prin sfințenie și prin credință și prin rugăciune, căci satana e îmbrăcat pe deasupra cu haină de sfânt și lucrează cu ascundere mare așa cum numai el lucrează, iar ascunderea este întuneric. Treziți-vă! Vrăjmașii sunt îmbrăcați în haine de oaie și vor fi descoperiți de sub haina lor,… ”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

Șpiritul Șfântului Ioan Evanghelistul propovăduiește acum la Pucioasa o nouă Evanghelie și un nou Cuvânt și o poruncă nouă: iubirea de “Frații “ de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ O, Doamne mare în cuvânt, așa am lucrat și noi în ziua noastră de serbare între ai Tăi de azi pe vatra neamului român. Ajută-i pe ei să fie mai mult decât noi! Dă-le lor frați ajutători sporului Evangheliei Tale celei noi, căci ea este cuvântul Tău cel de azi, cuvânt nou, iubire nouă, Doamne. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Iar eu, acum, ucenicul Tău cel iubit de Tine, Ioan, intru cuvânt și le spun lor cum le-am spus și ucenicilor de atunci, căci așa le-am spus după ce Tu ai mers la Tatăl: [/COLOR][COLOR=blue]«Vă scriu vouă poruncă nouă, ca să umblați în lumină, căci întunericul se duce. Iubiți-vă frate pe frate, căci cine zice că este în lumină, iar pe fratele său îl urăște, acela este în întuneric până acum, dar cel ce iubește pe frați rămâne în lumină și sminteală nu este întru el, pentru că întunericul nu orbește ochii lui».[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)

[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]8 mai 2009[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]